16.05.2014. u 12:00

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, dok je bio ravnatelj SOA-e zaposlio je sedam osoba na samo nekoliko dana, da bi one potom bile prebačene u carinu

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, dok je bio ravnatelj SOA-e zaposlio je sedam osoba na samo nekoliko dana, da bi one potom bile prebačene u carinu, čime je zaobiđena odluka Vlade o zabrani zapošljavanja u državnoj upravi, objavljuje Jutarnji list.

Miroslav Tuđman, šef Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, komentirajući taj podatak kaže da je “sve rađeno po zakonu”. Vjerojatno po zakonu velikih brojeva, jer od sedam zaposlenih preko reda čak dvoje se preziva – Karamarko.

Davor Šuker povrijedio i propise svoga saveza

Željko Jovanović, ministar sporta, kao izaslanik predsjednika RH nije uspio uručiti Rabuzinovo “Sunce” pobjednicima nogometnog kupa, igračima Rijeke, jer mu to nije dopustio Davor Šuker, predsjednik HNS-a. “Dopustit ćemo to i crnom ciganu, ali dok sam ja predsjednik HNS-a, Jovanović to neće moći učiniti”, izjavio je Šuker i time uvrijedio instituciju predsjednika RH, ali i prekršio propise HNS-a. Upravo HNS priječi rasističke poruke poput “Mamiću, cigane”, a sada je sam Šuker izjavom zaslužio da ga policija izvede s tribine.

Linić priznao da se u Saboru radi puno manje nego u Vladi

Josipu Leki, predsjedniku Sabora, napore da nas uvjeri kako zastupnici vrijedno rade, samo što mi to ne vidimo, još je malo potkopao zastupnik-povratnik Slavko Linić izjavom da je puno lakše biti u Saboru nego raditi u Vladi.

U 68. godini uspijeva raditi dva posla istodobno

Branko Hrvatin, predsjednik Vrhovnog suda, ustvrdio je da nema razloga da njegovi suci ne obavljaju druge dužnosti ispune li normu. Izjavio je to u povodu napisa u Jutarnjem listu da je sudac Vrhovnog suda Andrija Eraković u prvih deset mjeseci 2013. godine od HGK primio 229.047 kuna honorara, što je više i od velike plaće na Vrhovnom sudu. S obzirom na golemi dopunski angažman, možemo zaključiti da 68-godišnji sudac Eraković ima iznimne radne kapacitete jer ne želimo vjerovati da suci imaju malu normu. 

>> Karamarko: Nije bilo nezakonitog zapošljavanja u SOA-i, SDP izmišlja afere'

Komentara 13

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
13:42 16.05.2014.

Ovo sa SOA mi je nekako komicno . Izgleda da su jedini povjerljivi oni iz udbe , kos-a ili njihova djeca . Njih niko ni ne spominje , kao da je jedino To ispravno i legalno , kao da suu oni neki parametar.

XA
xanderr
14:20 16.05.2014.

ma to je najobičnije mazanje očiju u režiji kukuriku koalicije, samo da nam se skrene pozornost sa njihovih svakodnevnih afera

MX
MXLCLGTG
12:49 16.05.2014.

Ovo zaposljavanje u SOA.to je utvrdio odbor partije gdje one ostale nije bilo potrebno ni pitati,mi znamo mi odlucujemo samo je pitanje koji to mi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije