Dio obitelji

Karlovački župan kumovao krštenju 11. djeteta obitelji Medved

medved
Foto: Dominik Grgurić/Pixsell
25.11.2013.
u 12:17

Bračni par Medved ima sedam sinova i četiri kćeri, a krsni kumovi djece su i Milan Bandić, te Jadranka Kosor

Oduvijek sam želio veliku obitelj, ali nikada nisam niti sanjao da ću imati 11-tero djece. No, hvala Bogu dobro smo i snalazimo se - kazao je Slavko Medved koji je u nedjelju krstio devet mjeseci starog sina Jakova.

Bijela kuga

Karlovački župan Ivan Vučić bio je kum djetetu i poželio mu je sve najbolje u životu.– Naša županija, nalažost, ima negativan prirodni prirast, stoga je svaka obitelj sa više djece vrijedna posebne pažnje.

Na svim razinama na kojima možemo kao županija, pomoći ćemo obitelji Medved, od rođenja, preko stipendija za učenike i slabijeg imovinskog stanja, a za bolje uvjete za dobivanje posla moramo se potruditi svi, od države do lokalne samouprave - kazao je I. Vučić koji je djetetu poklonio zlatni lančić sa privjeskom križa, bicikl, odjeću, ali i poklon pakete sa slatkišima, voćem i potrepštinama za drugu djecu, te dodatne pakete za obitelj.

Obitelj je prije osam godina doselila u Krnjak gdje je otac Slavko, kao umirovljeni hrvatski branitelj, dobio kuću, a prije su živjeli u Karlovcu. Osim Općine Krnjak, gdje su sada obitelj sa najviše djece, koja pomaže kroz svoj socijalni program, pomaže im i karlovački Centar za socijalnu skrb.

Djeca u školi u Krnjaku

– Zadovoljna sam jer sada imamo svoju kuću, okučnicu, gdje uzgajamo što nam treba za domaćinstvo. Nije lako, ali snalazimo se - kazala nam je majka Željka.

Najstariji sin Tomislav ima 20 godina, a imaju još i Valentinu, Marka, Melani, Josipa, Maju, Tanju, Danijela, Antonija i Kristijana, te najmanjeg Jakova zbog kojeg su se jučer okupili u župnoj crkvi svetog Antuna Padovanskog u Vojniću. Djeca idu u školu u Krnjak.Osim župana, djeca bračnog para Medved imaju još poznatih kumova.

Osmom i devetom djetetu, Tanji i Josipu, krsni je kum bio Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, a deseto dijete, sina Danijela, na krštenje je donijela tada premijerka Jadranka Kosor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije