PROMO

Kaufland 8. godinu zaredom školarcima donira voće i povrće

Kaufland škola voća i povrća
Foto: Kaufland
1/3
12.09.2024.
u 12:51

Kaufland će i ove školske godine za gotovo 25.000 učenika u 57 škola diljem Hrvatske osiguravati besplatno svježe voće i povrće za cijelu godinu

Povratkom školaraca u školske klupe započinje 8. po redu ciklus projekta „Kaufland škola voća i povrća“ u kojem će sudjelovati gotovo 25.000 učenika iz 57 osnovnih škola diljem Hrvatske. Svakoj trgovini Kauflanda u Hrvatskoj te logističko-distributivnom centru i ove je godine dodijeljena po jedna partnerska osnovna škola, a dodatno je odabrano i 6 javnih ustanova koje se bave pružanjem osnovnoškolskog obrazovanja djeci s teškoćama u razvoju.

Foto: Kaufland

Podsjećamo kako je nakon rekordnog broja prijava - njih gotovo 300 - o konačnom izboru škola koje će u novoj školskoj godini redovito dobivati svježe voće i povrće odlučilo oko 80 tisuća glasova građana putem online glasanja.

Foto: Kaufland

Ovaj projekt, koji se kontinuirano provodi još od 2017. godine, postao je sinonim za podršku zdravoj prehrani i usvajanje zdravih navika među najmlađima. Kaufland tisućama učenika osigurava svakodnevno uživanje u svježem voću i povrću koje im pruža energiju i omogućuje bolju koncentraciju potrebnu za uspješno svladavanje školskih obaveza. Kao jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, Kaufland je izrazito ponosan na brojne društveno odgovorne projekte kojima aktivno doprinosi razvoju i boljoj kvaliteti života u zajednici u kojoj djeluje.

Više o projektu kao i popis pobjedničkih škola za školsku godinu 2024./2025. možete pronaći na kaufland.hr/skolavip.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije