Željko Kerum

'Nadam se da će nam Isus dati snage da Hrvatsku izvučemo iz krize i poboljšamo život svih građana'

željko kerum i femili
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/9
26.10.2015.
u 14:28

Nevenka Bečić govorila je kako su oni za malog čovjeka, radnika, obrtnika, poduzetnika… Apelirala je i na demografsku obnovu Hrvatske i obećala da će zaštititi majčinstvo

Željko Kerum predizbornu je kampanju započeo pod križem na najvišem vrhu Marjana koji je upravo on postavio u vrijeme kada je bio gradonačelnik Splita. Na početku obraćanja članovima svoje stranke Željko Kerum –HGS, simpatizerima i novinarima pozvao je okupljene da se prekriže.

– Nadam se da će nam Isus dati snage da Hrvatsku izvučemo iz krize i poboljšamo život svih građana – rekao je Kerum objašnjavajući kako nije slučajno što kampanju počinju kod križa koji simbolizira njegovu vjeru.

Predstavio je ljude na svojim listama.

– Pišu da smo na liste stavili samo rodbinu. To su domaći ljudi, poznati, koji sudjeluju u svakodnevnom životu – poručio je Kerum kojega čudi što nitko ne ukazuje na podatak kako 60 posto ljudi na listama u 9. i 10. izbornoj jedinici nisu iz Dalmacije niti tu prebivaju te se zapitao kako će kvalitetno predstavljati Splićane, Mućane ili Dugopoljce. Uvjeren je da će ući u Sabor i da će njihovi glasovi biti presudni. Podržat će HDZ jer je desno orijentiran.

Govorio je o svojim postignućima kao gradonačelnik Splita i prisjetio se kako je prvi put bio u novinama 1993. kada je četvrtinu kapitala darovao potrebitima. Nevenka Bečić je govorila kako su oni za malog čovjeka, radnika, obrtnika, poduzetnika… Apelirala je i na demografsku obnovu Hrvatske i obećala da će zaštititi majčinstvo.

>> Kerum na listu stavio sestru, šogora, bratića, suprugu, njena brata..

Komentara 26

EN
enigma898
14:57 26.10.2015.

Iako je klaun iza njega je nešto ostalo... za razliku od Baltazara koji ne radi apsoultno ništa

Avatar firebird
firebird
18:46 26.10.2015.

Kerum je sto puta bolji i posteniji od Milanovica, Grcica, Stazica, Jovanovica....

MI
miholjčan
15:56 26.10.2015.

Ako je Kerum Isusova uzdanica na zemlji, onda i mi i Isus imamo velik problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije