čekaju i do 6 sati

Kilometarske kolone na autocesti A1 prema moru i A3 zbog radova te na graničnim prijelazima

Foto: HAK
1/6
29.04.2023.
u 15:00

Povećana je gustoća prometa na prilazu zoni radova između čvora Dugo Selo i naplatne postaje Zagreb istok u smjeru Lipovca. Kolona je oko 4 km. Usporeno se vozi i u zoni radova između naplate Zagreb istok i čvora Križ u oba smjera.

Iz HAK-a javljaju da je na autocesti A1 Zagreb-Split-Karamatići povećana gustoća prometa između Zagreba i Zadra u smjeru mora. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog prometne nesreće između čvorova Križ i Ivanić Grad, na 66. +700 km u smjeru Bregane, vozi se uz ograničenje brzine. Također, povećana je gustoća prometa na prilazu zoni radova između čvora Dugo Selo i naplatne postaje Zagreb istok u smjeru Lipovca. Kolona je oko 4 km. Usporeno se vozi i u zoni radova između naplate Zagreb istok i čvora Križ u oba smjera.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb povećana je gustoća prometa između čvorova Bosiljevo II i Kikovica u smjeru Rijeke. Na autocesti A7 Rupa-Rijeka-Šmrika na izlaznom kraku čvora Učka u smjeru Opatije/Istre kolona je oko 2 km. Povećana gustoča prometa u oba smjera zabilježena je na Krčkom mostu (DC102). Teretna vozila na graničnim prijelazima Bajakovo i Tovarnik čekaju i do šest sati na izlaz iz zemlje. 

VIDEO: Jarun dobio novi izgled nakon 40 godina

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Zgubider..
Zgubider..
16:52 29.04.2023.

Svaki čak i manji praznik, kilometarske kolone prema moru. A svi kukaju kak nemaju novaca i kako je loše...

CR
Croatiadobola
15:59 29.04.2023.

Nadam se da će se uskoro autoceste u Hrvatskoj moći plaćati internetom na jedan račun i da će ovaj cirkus završiti. ENC HAC na jednoj dionici, BINA na drugoj dinuci, prema Mariboru treća verzija plaćanja. Pričam o nama koji idemo jednom godišnje u Istru ili Krapinu, ne daj Bože u istom danu obići sve jer se moram pripremiti kao za shopimg a ne za vožnju. Najbljutaviji dio za plaćanje je na autocesti prije bivšeg GP Bregana. Tamo naplate autocestu na kojoj ima više ulegnuća i oštećenja nego na poljskom putu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije