KOLONE NA AUTOCESTAMA

Kolaps na A4 prema Zagrebu, kamion probio ogradu i prešao u suprotni smjer. Na A1 sudarila se 4 vozila

Foto: HAK
1/2
26.08.2024.
u 14:09

HAK javlja da je na autocesti A4 promet obustavljen između čvorova Breznički Hum i Komin u smjeru Zagreba.

Četri osobe ozljeđene su u prometnoj nesreći koja se dogodila između Novog Marova i Svetog Ivana Zeline. Nakon što je teretnom vozilu pukla guma. Kamion je zbog toga probio ogradu i prešao na suprotni trak, gdje su se u njega sudarila dva automobila. Zbog ovog incidenta nastala je kolona dugačka oko dva kilometra, a promet je trenutačno prekinut. HAK javlja da je na autocesti  A4 promet obustavljen između čvorova Breznički Hum i Komin u smjeru Zagreba. 

"Vozač teretnog vozila kretao se autocestom iz smjera Zagreba prema Varaždinu kada je došlo do puknuća pneumatika, uslijed čega je izgubio kontrolu nad vozilom. Teretno vozilo je pritom skrenulo ulijevo i sudarilo se s osobnim vozilom koje se kretalo u istom smjeru. Nakon snažnog udara, oba su vozila probila zaštitnu ogradu te prešla na suprotnu traku, gdje je u njih naletjelo drugo osobno vozilo koje se kretalo iz smjera Varaždina prema Zagrebu," izvijestili su iz PU varaždinske. U ovoj prometnoj nesreći ozlijeđene su četiri osobe, koje su hitno prevezene u Opću bolnicu Varaždin, gdje im je pružena medicinska pomoć.

HAK također javlja da je zbog prometne nesreće prekinut promet i na autocesti A1 između čvorova Perušić i Otočac, u tunelu Brezik u smjeru Zagreba. Kolona je duga oko dva kilometra. Iz Ličko-senjske policije za Večernji javljaju kako je došlo do sudara četiriju vozila. Šest osoba zatražilo je liječničku pomoć, riječ je o lakšim ozljedama. 

VEZANI ČLANCI: 

 

Ključne riječi

Komentara 2

PV
prcko.vita
14:45 26.08.2024.

Sramota, imamo kao autoceste, a ovolike gužve, nesreće, slaba podrška za vozače, a cijena cestarina za nas domaće je abnormalno skupa, baš tuga i žalost. Kako će se prosječan Hrvat odvesti od Zagreba do npr. Pelješca, da vidi taj čuveni most, kako će platiti preko 30 euradi putarine u jednom smjeru sa ovakvim malim plaćama i mirovinama? Kako?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije