Otočec ob Krki

Kolinda Grabar-Kitarović i Borut Pahor na neformalnom radnom ručku

Kolinda Grabar Kitarović Borut Pahor
Foto: Ured predsjednice
24.01.2016.
u 17:55

Dogovoren je trilateralni sastanak Hrvatske, Slovenije i Austrije kojem će Hrvatska biti domaćin.

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Slovenije Borut Pahor susreli su se na neformalnom radnom ručku u Otočcu ob Krki, izvijestili su iz Ureda predsjednice. 

Prilikom susreta razgovaralo se o nizu zajedničkih tema u okviru hrvatsko – slovenskog prijateljstva te zajedničke suradnje unutar Europske unije i NATO-a, naglasak je stavljen i na inicijative te suradnju na prostoru jugoistočne Europe.

Dvoje predsjednika razgovaralo je i o aktualnim temama, a dogovoren je trilateralni sastanak Hrvatske, Slovenije i Austrije kojem će Hrvatska, ovoga puta, biti domaćin, zaključuju iz Ureda predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. 

>>Kolinda Grabar-Kitarović potpisala Odluku o razrješenju Milanovića i imenovanju Oreškovića

>>Grabar-Kitarović idući tjedan u Poljskoj

Komentara 23

Avatar Cinco
Cinco
18:57 24.01.2016.

Kolinda radi, ne svađa se. Za sad bez greške.

Avatar kravata
kravata
20:49 24.01.2016.

Ovaj kranjac grli i ljubi nase gospode sve po redu.

Avatar mama mia
mama mia
09:10 26.01.2016.

Šta na privatne ručkove kaže Jakov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije