Eksplozija

Kombi izgorio u požaru koji je izazvao kratki spoj na alternatoru

požar kombija
Pixsell
17.05.2012.
u 14:32

U požaru nije bilo ozlijeđenih, a ugasili su ga pripadnici brodske Javne vatrogasne postrojbe

Kombi zagrebačkih oznaka u potpunosti je izgorio u požaru koji je u srijedu oko 3.20 sati izbio u Šubićevoj ulici u Slavonskom Brodu. Požar je buknuo zbog kratkog spoja na alternatoru vozila, a rezultirao je silovitom eksplozijom koja se čula u većem dijelu naselja Jelas i uznemirila tamošnje stanovništvo.

Kombi je u vlasništvu poduzeća iz Zagreba koje izvodi radove na obližnjem gradilištu novoga trgovačkog centra Coloseum. Od visoke temperature oštećena su i nagorjela još tri osobna automobila koja su bili parkirana u blizini kombija. U požaru nije bilo ozlijeđenih, a ugasili su ga pripadnici brodske Javne vatrogasne postrojbe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije