ZIMA

Komunalne službe na nogama, građani poglavito u kućama

snijeg
Drtagutin Šantoši
11.02.2012.
u 10:31

Stanje je redovno, nema poziva ugroženih građana za pomoć, tvrde u Službi 112

VIROVITICA, SLATINA  – Na području Podravine i Slavonije od noćas do sada palo je više od 15 centimetra novog snijega  što uz temperaturu zraka oko 10 stupnjeva Celzijusevih ispod ništice usporava promet.

Zbog snježnih oborina policija je za promet teških kamiona zatvorila dionicu državne ceste D5 od Virovitice do Grubišnog Polja, dok s e promet na državnim cestama D2 i D34 odvija uz dosta teškoća.

Na prometnicama  Virovitičko-podravske županije nije bilo težih prometnih nesreća, opsrkba vodom, strujom i plinom je redovna. Komunalne službe i cestari u gradovima Virovitici, Slatini i Orahovici su na nogama i čiste prometnice i nogostupe. U Županijskom centru Službe spašavanja 112 tvrde da do sada nisu zaprimili niti jedan poziv građana kojima su zimski uvjeti ugrozili život.

Ključne riječi

Komentara 1

JS
ja sam gladan
16:10 11.02.2012.

Pa da si i ugrožen, ne buš se javil. Sad Bajić i DORH vode akciju \"lopata\". Svi smo se zavukli između četiri zida, jer nije se šaliti s Bajom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije