Kosor - Milanović

Kosor: Milanović ne želi sastanak, a Sanaderu je trčao na svaki poziv

kosor
Goran Jakuš/PIXSELL
22.03.2011.
u 20:32

Premijerka Kosor u Dnevniku HTV-a je kazala i da se oporba plaši kako će na predstojećim izborima imati manje šanse ako se u lipnju završe pregovori

Nakon polemike u koju je nedavno ušla s predsjednikom Ivom Josipovićem, premijerka Jadranka Kosor iz Danske je odgovorila na kritike šefu oporbe Zoranu Milanoviću. U obranu vlade koju proziva i Radimir Čačić stao je HDZ-ov koalicijski partener, predsjednik HSS-a Josip Friščić, prenosi HTV u Dnevniku.

Premijerka je za predsjednika SDP-a kazala da joj se ne odaziva na pozive za sastanke, već joj preko medija šalje poruke da neće doći, a dok je Sanader bio premijer "trčao je na svaki njegov poziv". Milanović uzvraća da je istina kako je puno puta bio u Banskim Dvorima i Visokoj, da su se tamo bez razloga slikali i da je sad toga dosta te da nema potrebe da im premijerka čita mjerila jer ih SDP zna.

- Razgovarat ćemo sa svima. S njim ne moramo – poručila je premijerka Zoranu Milanoviću koji kaže kako je svaki dan s ovom vladom izgubljen dan.

Gospođu Kosor i čelnike HDZ-a vidimo pet, šest, deset puta dnevno u različitim situacijama, jedino ne u riješenju krize – komentirao je Radimir Čačić.

Čelnik HSS-a Josip Friščić za predsjednika SDP-a Zorana Milanovića kazao je da do sada nije ništa ponudio, osim "maknite se vi da sjednemo mi".

Premijerka Kosor u Dnevniku HTV-a je kazala i da se oporba plaši kako će na predstojećim izborima imati manje šanse ako se u lipnju završe pregovori.

- Samo neka HDZ dijeli članske iskaznie, ali neka kažu članovima da to nisu kreditne kartice – riječi su Zorana Milanovića.

Komentara 150

AN
ankicascreiber
23:18 22.03.2011.

znas tko je pustio u javnost onaj video od Severine? Hrvatska demokratska zajednica! Zato da bi ojacali Hrvatsku desnicu :-).

OB
-obrisani-
00:39 23.03.2011.

Ona prica koga je Sanader dopeljao... Mozda se ona ni ne preziva Kosor?

2X
2Xgeneral
22:33 22.03.2011.

Kosor: Milanović ne želi sastanak, a Sanaderu je trčao na svaki poziv!!!! Jaca: A JA IMAM SAMO JEDNO DA KAŽEM: \'\' Kuda IVO tud i JA!\'\' PAMETNOM DOSTA!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije