još bez potvrda

Kovač o procurenoj izjavi da neće biti ministar: To je rijetko viđena bedastoća!

Ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Autori: Vecernji.hr, Hina
13.10.2016.
u 10:44

''Rekao sam da ću reći sve u paketu. Tu informaciju nisam rekao ja, a kada budem imao kompletnu vladu, onda ćete sve čuti'', rekao je danas Andrej Plenković novinarima na upit hoće li Stier biti novi ministar vanjskih poslova

Ministar vanjskih i europskih poslova u odlasku, Miro Kovač, komentirao je navodnu izjavu HDZ-ove europarlamentarke da će ga u ministarskoj ulozi naslijediti Davor Ivo Stier.

– To je bila rijetko viđena bedastoća – rekao je Kovač, javlja N1.

Podsjetimo, Lada Jurica, koja je zadužena za internet i nove medije Europskih pučana jučer je objavila da je Dubravka Šuica kazala kako će Davor Ivo Stier postati novi ministar vanjskih poslova u Plenkovićevoj Vladi.

Plenković ne želi o ministrima

Mandatar vlade i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković izjavio je danas da na sjednicama Predsjedništva i Središnjeg odbora stranke neće biti riječi o novim ministrima te je istaknuo kako će se idući tjedan znati njihova imena i da će to biti oni za koje se on odluči.

Na novinarski upit može li potvrditi da će politički tajnik HDZ-a Davor Ivo Stier biti novi ministar vanjskih poslova odgovorio je: – Rekao sam da ću reći sve u paketu. Tu informaciju nisam rekao ja, a kada budem imao kompletnu vladu onda ćete sve čuti.

> > Plenković: Stier i ja danas podnosimo ostavke u EP-u, Maletić ostaje zastupnica

Komentara 15

TO
tolitol
11:22 13.10.2016.

Doista je krajnje neprofesionalno da tako osjetljive vijesti na ovakav način izlaze u javnost. Naravno da je odgovornost na Šuici koja je očito trebala paziti s kime o kadrovskim križaljkama razgovara. Mada je nevjerojatno da i europski pučani kao najveća i ozbiljna frakcija u Europskom parlamentu ovakve stvari službeno objavljuju prije Plenkovića. Ovo će samo povećati sumnjičavost ovdje u zemlji da se kadroviranja rade u Bruxellesu, a ne u Zagrebu.

KA
Karapetrov
11:24 13.10.2016.

Gospodine to što je za vas rijetko viđena bedastoća je za nas radosna vijest!

MA
marijaqwer
11:16 13.10.2016.

Kovac nije sposoban za duznost ministra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije