novi glavni urednici

Kovačević i Kumbrija imaju najveću potporu HRT-ovaca

Bruno Kovacevic
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
23.11.2011.
u 14:09

Brunu Kovačića podupire 53 posto upisanih televizijskih glasača, a Vladimira Kumbriju 75 posto radijskih.

Kandidati Uprave HRT-a za posao glavnog urednika HTV-a, odnosno Hrvatskog radija, Bruno Kovačević i Vladimir Kumbrija, imaju najveću potporu kreativnog osoblja HRT-a.

Kovačević ima potporu 53 posto od 62 posto ukupno upisanih televizijskih glasača koji su se 11. i 12. studenog izjasnili o prijedlogu Uprave. Kumbrija pak ima potporu čak 75 posto od 67 posto ukupno upisanih radijskih glasača koji su se odlučili izjasniti. Izjašnjavanju se odazvao iznimno velik broj zaposlenika, a dovoljan je odziv od 30 posto.

– Iako mišljenje zaposlenika o kandidatima Uprave za glavne urednike HR-a i HTV-a za Upravu nije obvezujuće, većina zaposlenika odlučila je iskoristiti pravo davanja mišljenja o prijedlogu Uprave te ga je podržala – piše u HRT-ovu priopćenju.

Komentara 6

OD
oltar domovine
14:27 23.11.2011.

a dok se preziva Kovacevic treba mu pregledati krvna zrnca unazad 100 godina hehe

KA
Karoje
14:51 23.11.2011.

Obaj na slici je još balav za to radno mjesto.

AR
arjavas
15:30 23.11.2011.

Kaj misli ovaj oltar da je Bruno možda potomak Save Kovačevića? Sačuvaj nas bože od ovih \"velikih Hrvata\" i lizača oltara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije