PROMO

Kripto kitovi kupuju Bitcoin i nove meme kriptovalute na padu cijena uoči sljedećeg bikovskog tržišta

Bitcoin
12.09.2024.
u 13:29

Cijene kriptovaluta možda padaju, ali trgovci ulažu u Bitcoin i Pepe Unchained, koji je upravo prikupio 12 milijuna dolara u pretprodaji.

Cijene kriptovaluta možda su pale na mjesečnoj razini, ali pametni trgovci i dalje povećavaju svoje pozicije.

Iskoristili su priliku za kupnju Bitcoina ispod 60 tisuća dolara te su također akumulirali trendovsku kriptovalutu u pretprodaji, Pepe Unchained.

Pretprodaja Pepe Unchained-a (PEPU) upravo je premašila granicu od 12 milijuna dolara prikupljenih sredstava. Trgovci pokazuju podršku ulažući ogromne svote novca – dvije nedavne kupnje iznosile su više od 85 tisuća dolara.

Osim toga, ovaj uspjeh u pretprodaji ilustrira rastuću svijest o Pepe Unchained-u na kripto tržištu. Izgrađuje Ethereum layer 2, koji nudi jeftinije i brže transakcije od Ethereuma, što ga čini ozbiljnim konkurentom svom prethodniku, Pepe kriptovaluti.

Trgovci žure kupiti PEPU po najnižoj cijeni. Trenutno je dostupan za kupnju po cijeni od 0,0094982 USD, no očekuje se da će cijena porasti tijekom kampanje, s idućim povećanjem u manje od jednog dana.

Rujan možda nije dobar mjesec za financijska tržišta, ali četvrti kvartal slijedi – a to je najpovoljnije razdoblje za kriptovalute. Pametni trgovci to razumiju i sada pune svoje portfelje Bitcoinom i Pepe Unchained-om uoči potencijalnog eksplozivnog rasta cijena idućeg mjeseca.


Kit ulaže 19 milijuna dolara u Bitcoin

Bitcoin je u utorak zabilježio niske razine od 55 tisuća dolara, no pametni trgovci nisu se uzrujali – nastavili su graditi svoje portfelje.

Jedan veliki investitor krenuo je u petodnevni pohod na kupnju Bitcoina, završivši s dodatnih 136 milijuna dolara vrijednih BTC-a, čime je ukupna vrijednost njegovih zaliha porasla na 523 milijuna dolara. Prema podacima Lookonchain-a, samo u utorak dodao je Bitcoin u vrijednosti od 19 milijuna dolara.

Isti dan, drugi investitor, poznat pod nadimkom "Gospodin 100", akumulirao je 300 BTC-a, vrijednih oko 17 milijuna dolara.

To pokazuje da najuspješniji igrači u industriji ulažu u jače mjesece koji dolaze. No, kao što je spomenuto, pametni novac radi više od samog kupovanja Bitcoina na ovom padu.

Ulažu i u nove kriptovalute u pretprodaji poput Pepe Unchained-a, koji bi mogao imati veći potencijal rasta.

Pretprodaja Pepe Unchained-a dobiva značajan zamah. Upravo je prešla granicu od 12 milijuna dolara, a u tome su pomogle i dvije velike investicije od 56 tisuća dolara i 25 tisuća dolara.

I nije prvi put – jedan pametni investitor kupio je preko 200 tisuća dolara vrijedne Pepe Unchained tokene još u srpnju.

Iako ove investicije nisu iste veličine kao one s Bitcoinom, rani stadij Pepe Unchained-a i niska tržišna kapitalizacija znače da bi te investicije u budućnosti mogle vrijediti više milijuna.


Pepe Unchained na putu za 100x dobitak

Tehnička nadmoć nad Ethereumom, ukorijenjena u meme kulturi, recept je za dobitke. Ulagači očekuju velike povrate od Pepe Unchained-a, a ti povrati bi mogli doći brže nego što se očekivalo.

Web stranica projekta otkriva da će layer 2 mreža biti pokrenuta nakon završetka pretprodaje, što znači da možda nije daleko.

Pepe Unchained ne samo da se oslanja na viralnu popularnost originalnog Pepe memea, već njegova layer 2 mreža nudi prostor za razvojne programere meme kriptovaluta kako bi lansirali nove tokene i povezane aplikacije, sve povezano s PEPU tokenom.

Iako rujan često predstavlja izazove za kripto trgovce, "Up-tober" ih nagrađuje s druge strane. S obzirom na hype oko pretprodaje, ovo bi se moglo poklopiti s debijem Pepe Unchained-a na otvorenom tržištu, što bi moglo uključivati i listanja na glavnim burzama.

Industrijski stručnjak Umar Khan, s YouTube kanala 99Bitcoins, nedavno je govorio o optimističnom pogledu na Pepe Unchained i rekao da bi mogao donijeti 100x dobitak.

Također naglašava njegove prednosti utemeljene na korisnosti u odnosu na originalni Pepe, sugerirajući da bi mogao nadmašiti ikonični token s motivom žabe u nadolazećim mjesecima.

Pametni investitori sada osiguravaju svoje pozicije ulaganjem u Pepe Unchained, prije nego što tržište postane bikovsko u listopadu i kasnije.

Oni koji žele slijediti primjer pametnog novca mogu ulagati u pretprodaju Pepe Unchained-a posjetom web stranici, povezivanjem svojih softverskih novčanika i odabirom količine koju žele kupiti te kriptovalute kojom žele platiti. Pretprodaja prihvaća ETH, BNB, USDT i plaćanja karticama.

Posjetite Pepe Unchained

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije