Kriza može biti ekonomska, ali postoji i kriza kulture, koja je znatno opasnija

28.10.2022. u 12:06

Postojanje društvenog povjerenja često je ključ i ekonomskog uspjeha nekog društva i zadovoljstva ljudi. Mogu postojati društva koja nisu naročito bogata, ali ako postoji povjerenje u sustav, ona napreduju

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
00:06 29.10.2022.

Mislim da kulture vec nekoliko godina niti nema. Mladi niti ne znaju sto je kultura, ali zato dobro znaju sto je rodna ideologija i sto je pride.

JO
jocoudriga
13:13 28.10.2022.

Kriza kulture je konstanta u Hrvata dobrih 30 godina....na zapadu ništa nova.

Avatar Cohen
Cohen
09:18 29.10.2022.

Kad pomisliš da ćeš pročitati ozbiljan tekst, a kad tamo: "..da navlačimo pelene na lice"- ni antivakseri ovako ne pretjeruju. "Finci mogu uvijek računati da će njihovi sunarodnjaci biti fini" (?) - upitna istinitost tvrdnje. Zašto baš Finci? "Znamo na koji kamen teče vodenica"(?)- ako je neka izreka, daleko je od toga da bude opće mjestotj. razumljiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije