stravičan zločin

Krvavi pohod u SAD-u: Ubio četvoro, ranio troje, uživo prenosio putem Facebooka

Memphis police officers work the scene where police arrested 19-year-old Ezekiel Kelly
Foto: CHRISTINE TANNOUS/USA TODAY NETW
1/3
09.09.2022.
u 10:57

Trenutno je u pritvoru i optužen za ubojstvo prvog stupnja, no očekuje se još optužbi. Jedna osoba koju je ozlijedio bori se za život, a dvije su u stabilnom stanju.

Drugi najveći grad američke savezne države Tennessee, Memphis, zavijen je u crno nakon što je 19-godišnji Ezekiel Kelly u srijedu terorizirao sugrađane svojim višesatnim krvavim pohodom u kojem je ubio četiri i ranio tri osobe.

Pucao je na najmanje osam lokacija između kojih se vozio u jednom od dva automobila koja je u međuvremenu ukrao, a ubojstva je snimao mobitelom te uživo emitirao putem Facebooka. Unatoč tome, policiji je trebalo nekoliko sati da pronađe i uhiti Kellyja, u čemu su uspjeli tek nakon što je zbog prebrze vožnje izgubio kontrolu nad vozilom.

Sudski su spisi pokazali da je Kelly bio optužen za ubojstvo prvog stupnja u 2020., a uz to ima optužbe i za napad, upotrebu vatrenog oružja s ciljem počinjenja opasnog teškog kaznenog djela i bezobzirno ugrožavanje smrtonosnim oružjem. U travnju 2021. godine osuđen je na 3 godine zatvora, ali je pušten nakon 11 mjeseci, prenosi ABC News.

Trenutno je u pritvoru i optužen za ubojstvo prvog stupnja, no očekuje se još optužbi. Jedna osoba koju je ozlijedio bori se za život, a dvije su u stabilnom stanju.

VIDEO: Majka veganka osuđena na doživotni zatvor: Njezin 18-mjesečni sin umro od pothranjenosti

 

Ključne riječi

Komentara 2

FR
frane19
14:01 09.09.2022.

Sramota što rade bijeli rasisti. Pucaju na ljude, pljačkaju. Sramota.

Avatar Dragovit
Dragovit
21:10 09.09.2022.

Ako je on bijeli rasist, onda je pod let lampom proveo tjedne i tjedne. Garav je skroz. Ili je to, mnijem, tvoj sarkazam?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije