Ministrov komentar

Linić o tome je li mu šefica Porezne uprave teret: Imam 100 kila, velik teret nosim!

Slavko Linić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
28.04.2014.
u 12:29

Slavko Linić kratko poručio je li prevelik teret pokretanje istrage protiv šefice Porezne uprave zbog sumnje da je stopirala jednu ovrhu

Ministar financija Slavko Linić novinarima je, upitan nije li za Vladu preveliki teret policijski zahtjev za istragu ravnateljice Porezne uprave Nade Čavlović Smiljanec, odbrusio:

– Ja imam sto kila, velik teret nosim – poručio im je Linić u hodu, ne želeći komentirati više od onoga što je jučer objavilo samo ministarstvo. Ono je, podsjetimo, u svom dopisu istaknulo kako nije bilo odgovornosti ravnateljice Porezne uprave za učinjenje propuste u Područnom uredu Osijek, u vezi stopiranja naplate duga tvrtke OLT.

Kako se pisalo, USKOK je bio zatražio pokretanje istrage protiv N. Čavlović Smiljanec, i to zbog sumnje da je donedavnoj pročelnici ispostave Porezne uprave u Osijeku Ružici Kovačević naredila da "blokira" ovrhu tvrtke OLT, vlasnika Željka Biloša, zbog 12 milijuna kuna duga.

>>Podmeću mi oni koji godinama nisu radili svoj posao

Komentara 33

LA
Lakyy
13:07 28.04.2014.

Treba njemu stavit 100 kila tešku kuglu oko noge!!!!!!!

SL
_Slavonac_
13:01 28.04.2014.

Na zločinačke poteze stranačke kolegice odgovara vicem, ma bravo!! Dokazuje koliko ga boli briga za moral i pravednost!!

Avatar Azriel
Azriel
12:55 28.04.2014.

yep... Linić je zaslužan za moje zdravlje, najmanje sam za glavu višlji od njega, ali koliko vidim po njegovoj izjavi u dvije godine njegove vlasti, imam manje kila od njega. Čovjek misli na naše zdravlje. Ne vozim se autom, negoo biciklom, jedem manje kalorija i zdravije živim. Ma živio ti meni Sliniću još sto godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije