OSJEĆA SE OPLJAČKANO

Ljutita turistkinja o neugodnoj situaciji na Hvaru: Nasamario me vozač taksija

Vozači Ubera u štrajku zbog neredovitih isplataplaća
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
01.08.2024.
u 11:57

"Deranje i varanje turista tako bi dogodine moglo uvrstiti u službenu turističku ponudu", izjavila je turistkinja.

Cijene taksi prijevoza tijekom sezone vrlo često su predmet žustrih rasprava, a posebno kad se radi o zračnim i trajektnim lukama. Neugodnu situaciju doživjela je i jedna turistkinja na Hvaru, kada je pokušala doći do pristaništa Vira, koje se koristi za rasterećenje hvarske luke, prenosi Morski.hr.

"Danas sam nasamarena od vozača taksija koji mi je za vožnju 3.8 km naplatio 34 eura (30 eura vožnja i 4 eura ruksak i manja torba). Vožnja je bila od stajališta taksija do katamarana u luci Vira", priča razočarana turistkinja.

"Ono što sam kasnije doznala naprosto me šokiralo... Naime, do luke Vira postoji besplatan autobus koji je uključen u cijenu karte! Uz to taksi i autobusno stajalište su svega 10 metara udaljenosti i tu vas čeka autobus koji vas besplatno vozi do luke Vira! Naravno da vam taksi vozač to prešuti... Ja sam navedeno tek doznala u katamaranu i naravno da se čovjek osjeća nakon ovog opljačkano i prevareno! Deranje i varanje turista tako bi dogodine mogli uvrstiti u službenu turističku ponudu", razočarano je dodala.

GALERIJA Katastrofalni prizori nakon požara: Pogledajte pustoš koju je vatra ostavila

Vozači Ubera u štrajku zbog neredovitih isplataplaća
1/67
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije