nasumične žrtve

Maloljetnik iz Ohija pred sucem priznao nošenje pištolja i pucnjavu

pucnjava,chardon (1)
Reuters/PIXSELL
29.02.2012.
u 09:49

T. J. Lane (17) nije poznavao žrtve, a sudac mu je odredio 15 dana zadržavanja. Tužitelj ga je opisao kao "osobu koja nije dobro".

Maloljetni T. J. Lane (17) priznao je da je u ponedjeljak sa sobom u školu ponio pištolj kalibra 22 i ispalio 10 hitaca u grupu učenika koja je sjedila u menzi njegove srednje škole u Chardonu. Lane je jučer izveden pred suca za maloljetnike koji mu je nakon priznanja odredio 15 dana zadržavanja, javlja AP.

Tužitelj je 17-godišnjaka opisao kao "osobu koja nije dobro" i kazao da Lane nije poznavao žrtve, nego je nasumce pucao u njih.

Od posljedica ranjavanja preminule su tri od pet Laneovih žrtava. Jedan učenik otpušten je iz bolnice dok je jedan još uvijek hospitaliziran.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije