Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob u Splitu

Masovnu tučnjavu snimali prolaznici: Policija pokušava utvrditi što se dogodilo

Google Maps/Ilustracija
10.08.2023.
u 15:19

Tučnjavu na cesti zabilježile su kamere građana koji su se zatekli u blizini, a netko je pozvao i policiju, no kada su oni stigli na mjesto događaja zatekli su tek dvojicu sudionika i to s lakšim ozljedama

Policija pokušava utvrditi što se točno događalo i kako je započela masovna tučnjava u srijedu na frekventnom raskrižju u širem središtu Splita, doznaje se u splitskoj policiji. ​Masovni incident je zabilježen u srijedu navečer oko 21.30 sati na križanju Vukovarske i Dubrovačke ulice u kojem je sudjelovalo više ljudi.

Tučnjavu na cesti zabilježile su kamere građana koji su se zatekli u blizini, a netko je pozvao i policiju, no kada su oni stigli na mjesto događaja zatekli su tek dvojicu sudionika i to s lakšim ozljedama. ​"Na mjestu događaja ​smo obavili očevid​, a trenutno je u tijeku kriminalističko istraživanje​", kratko su kazali u policiji.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Grčka policija pronašla oružje kojim su se mlatili hrvatski i grčki huligani u Ateni

Ključne riječi

Komentara 5

ME
medvedgrad
18:44 10.08.2023.

Gdje su komentari botova, huligani, zatvoriti, ubojice,... a da, nisu hrvatski navijaci, naglasak na hrvatski.

LU
Ludwik
17:34 10.08.2023.

Sva sreća da su još jutros pametovali BBB... A sad se tutleki mlataraju međusobno.

Avatar Moodleen
Moodleen
20:02 10.08.2023.

Ma to se turisti iz Kine međusobno šoraju, pa ne bi to tovarčeki. Nikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije