Jandroković:

'Milanović je osoba očitog poremećaja ponašanja i vjerojatnog poremećaja ličnosti'

Zagreb: Gordan Jandroković održao konferenciju za medije
Patrik Macek/PIXSELL
27.03.2021.
u 15:35

Zoran Milanović jučer je izgovorio riječi koje nisu dostojne bilo koga tko obnaša javnu dužnost u Republici Hrvatskoj, a kamoli predsjednika Republike, rekao je Jandroković

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković poručio je u subotu nakon izjava predsjednika Milanovića da on više nije za njega politički sugovornik i suparnik te uz tvrdnju da je osoba očitog poremećaja ponašanja i vjerojatno poremećaja ličnosti rekao da će politički odnos tome i prilagodit.

– Zoran Milanović jučer je izgovorio riječi koje nisu dostojne bilo koga tko obnaša javnu dužnost u Republici Hrvatskoj, a kamoli predsjednika Republike. Još jednom zagadio je javni prostor, uputivši poruke mržnje i difamacije. Na te riječi je teško odgovoriti, a da ne otvorite novi krug optužbi, netrpeljivosti i zla – naveo je u predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u reakciji.

"Stoga", nastavio je dalje, "on za mene više nije politički sugovornik i suparnik. On je osoba očitog poremećaja ponašanja i vjerojatnog poremećaja ličnosti. Sve više ljudi to misli ali još uvijek o tome ne govori glasno. Svoj budući politički odnos i djelovanje prema njemu prilagodit ću tim činjenicama”, poručio je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

Predsjednik države Zoran Milanović jučer je ocijenio da su premijer Andrej Plenković, saborski zastupnik i predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac te predsjednika Sabora  Gordan Jandroković difamirali i vrijeđali njegovu kandidatkinju za predsjednicu Vrhovnog suda Zlatu Đurđević te ih je usporedio s karakteristikama iz filma "Ružni, prljavi, zli". Plenkovića je nazvao ružnim, Pupovca prljavim, a Jandrokovića zlim likom.

Komentara 82

MI
mica1111
15:46 27.03.2021.

Sa Predsjednikom Republike se stvarno nešto dešava. Ili su mu nešto pronašli u Slavonskoj ili se drogira.Što god nije normalno!

BU
burza
16:53 27.03.2021.

Nadam se da ne uzima viagru jer spoj bjelog i nje nije dobar

DU
Deleted user
15:59 27.03.2021.

Ako uspijete negdje na netu pronaći predsjednikov govor u SDP-u kada je 2016. izgubio izbore, vidjet ćete da mu se pleo jezik i da je nesuvislo govorio. Vrlo sam uvjeren da s tim čovjekom nešto jako ne štima i da mu se stanje opasno pogoršava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije