ZORAN MILANOVIĆ:

'Kopkaju me neke stvari, ali bolje da vam ne kažem svoje mišljenje o samoizolaciji'

Predsjednik Zoran Milanović sudjelovao na službenom otvaranju Glamping villagea Termi Tuhelj
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
26.06.2020.
u 13:15

Milanović se slaže s najavama da više neće biti velikog lockdowna kao prije nekoliko mjeseci.

Predsjednik Republike Zoran Milanović u petak je komentirao novonastalu situaciju oko koronavirusa. Građane zabrinjava cijela novonastala situacija, došlo je do politizacije svega što se događa oko epidemije koronavirusa, a povjerenje u Stožer gotovo da više i ne postoji.

– Postavljam si ista pitanja kao i ljudi, nemam odgovore. Kopkaju me neke stvari, ali raspisao sam izbore, trebali bi biti 5. srpnja i to je to – rekao je Milanović.

Broj novooboljelih raste, granice su otvorene, a sve se "zakuhalo" na turniru u Zadru, piše RTL

– Bili smo na CNN-u glavna vijest jučer, prekjučer, ne po dobru, to je program koji gledaju gosti na koje smo možda računali. Da je Dimitrov rekao to nekoliko sati kasnije, možda bi sve bilo drukčije. Razumijem potrebu da se promovira destinacija, možda smo pogriješili. Da se nije dogodilo to što se dogodilo, nitko ne bi ništa govorio – rekli bi kako je bilo super. Za godinu dana sve ovo bit će prošlost i stvari će opet krenuti svojim tijekom, a mi ćemo iz ovoga do kraja života izvlačiti nekakve zaključke i pouke", kazao je predsjednik.

Milanović se slaže s najavama da više neće biti velikog lockdowna kao prije nekoliko mjeseci.

– Nemoguće je to provesti, to je gotovo. Onaj tko je rekao da više nema lockdowna, po mojemu mišljenju bio je u pravu, rekao je.

Dotaknuo se i pitanja treba li premijer Andrej Plenković u samoizolaciju zbog kontakta s Đokovićem, piše N1

"Dogodilo se to u Zadru i otvorilo se pitanje samoizolacije. Bolje da vam ne kažem svoje mišljenje o samoizolaciji i kako se ona provodi. Problem Plenkovića jest što su i Merkel i kanadski premijer bili u samoizolaciji u potpuno istim okolnostima i sad ga prozivaju", rekao je Milanović.

Komentara 23

Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
13:39 26.06.2020.

Uvijek je bolje da nam ne kažeš što misliš !

WP
W_P38
14:12 26.06.2020.

...ha, ha... "kopka"... uzmi kramp i - udri...

KO
kokolo67
14:51 26.06.2020.

Kolinda je trebala ponekad da šuti , a ti bolje nemoj progovarati, pametnije je., ono bolje pametno šutiti nego.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije