Bivši šef Oružanih snaga Josip Lucić:

'Milanović Kundidu ne može zabraniti dolazak u Sabor'

18.10.2024.
u 16:05

Dosad je, navodi Lucić, kroz mirovine misije prošlo otprilike 10.000 vojnika, dočasnika i časnika

Komentara 9

PR
pravedno
16:18 18.10.2024.

Pa to je vojska Hrvatskih građana koji žele čuti šta struka kaže o odlasku tih par časnika u Njemačku,a ne šta kažu nabrijani političari. Milanović se ponaša kao da je to njegova privatna vojska, čovjeku je duševna hrana radit nemir i kaos u društvu.

CE
cenzura
16:41 18.10.2024.

Do sada mi je bilo smješno ovo prepucavanje dva ovna na brvnu no sada mi se čini da postaje i opasno. Ne znam na čemu je Milanović ali bojim se da bi u maglovenju stanja svog uma jedan dan mogao naresiti vojsci da izađe s tenkovima na ulice,

ST
strahimir
16:27 18.10.2024.

Da su nam institucije hrvatske i profesionalni psijhijatri drug precednik bio bi u ludnici ili pržunu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije