bitka za hdz

Milinović traži hitnu sjednicu zbog Valpova i financiranja kampanje

'25.01.2012., Zagreb - Darko Milinovic, hrvatski politicar. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
31.01.2012.
u 23:16

Još je nejasno hoće li i kada kandidati predstavljati programe, smiju li se koristiti stranačkim prostorijama.

Kada će šefica HDZ-a Jadranka Kosor sazvati novu sjednicu Predsjedništva stranke, još nije poznato. Njezin protukandidat za novog predsjednika stranke Darko Milinović u ponedjeljak je pisanim putem zatražio da se sjednica održi što prije, no još uvijek nije dobio povratnu informaciju. Kako tvrdi Milinović, nova je sjednica nužna, i to što prije jer, osim slučaja Valpovo koji treba rasvijetliti, na posljednjoj sjednici Predsjedništva nije utvrđeno na koji će se način financirati kampanja za unutarstranačke izbore.

– Hoćemo li sami financirati svoju kampanju ili će nam u tome pomoći stranka, smijemo li se koristiti stranačkim prostorijama, hoćemo li i kada imati predstavljanje programa... Sve su to nepoznanice na koje treba dati odgovor, i to što prije – poručuje Milinović.

Dodaje i da je sjednica trebala biti održana još prošlog tjedna, no s obzirom na sve što se u stranci događalo posljednjih dana, nije čudo što se dijelu HDZ-ova stranačkog vrha i ne žuri za isti stol.

Komentara 7

ZA
zagorec1
08:40 01.02.2012.

Pa zar je moguce da postane predsjednik najjace hrvatske stranke???? Pa tad je to stvarno kraj hdz-a!!! Najzalosnije je sto zagorec jarnjak podrzava tog Milinovica!!! Steta ak taj pobjedi sto cemo morat napustit hdz!!!

MO
motkaZaUsi
09:25 01.02.2012.

Jadranka je zadužila sve branitelje da joj sada pruže podršku od ovakvih šarlatana kao što je Milinović, Milošević i Karamarko

MC
Mort Cinder
08:22 01.02.2012.

stoka .........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije