Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA IZ BJELOVARA

Milorad Pupovac: 'Mi nećemo dopustiti ponižavanje SDSS-a, suprotstavit ćemo se političkoj segregaciji'

Zagreb: Milorad Pupovac glasovao na parlamentarnim izborima
Slavko Midzor/PIXSELL
27.04.2024.
u 15:01

Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac izjavio je u subotu da pri formiranju vlade i parlamentarne većine neće dopustiti poniženje SDSS-a kao predstavnika srpskog naroda u Hrvatskoj, te će se suprotstaviti svim oblicima segregacije, bilo po etničkoj ili političkoj osnovi.

"Mi nećemo dopustiti ponižavanje SDSS-a koji je predstavnik srpskog naroda u Hrvatskoj, to znači da nećemo dopustiti ni ponižavanje onih koji za nas glasaju i koji su nam dali povjerenje da s njihovim glasom odlučujemo što je najbolje u interesu njihovom i u interesu Republike Hrvatske, rekao je u subotu šef SDSS-a Milorad Pupovac u Gudovcu, gdje se odaje počast žrtvama prvog ustaškog zločina nad Srbima na području Bjelovara. Dodao je i kako će se suprotstaviti političkoj segregaciji, bilo po etničkoj ili užoj političkoj osnovi. 

"Jednako ćemo se suprotstaviti poticanju na nacionalnu i vjersku mržnju, poticanju na političku mržnju koje je u Hrvatskoj nažalost ima mnogo. To smatramo ovog trenutka svojom prvom i osnovnom zadaćom, u suradnji sa svima onima koji će dijeliti tu vrstu brige, ne samo za manjinska prava nego i za dostignute demokratske vrijednosti", izjavio je predsjednik SDSS-a.

"Drugo, nećemo dozvoliti, suprotstavit ćemo se političkoj segregaciji, bilo po etničkoj osnovi, ili po užoj političkoj osnovi. Jednako ćemo se suprotstaviti poticanju na nacionalnu i na vjersku mržnju, poticanju na političku mržnju koje u Hrvatskoj nažalost ima mnogo", dodao je Pupovac u kratkoj izjavi, dodavši da to smatraju svojom prvom i osnovnom zadaćom. 

FOTOGALERIJA Pogledajte ih izbliza: Objavljen datum kad ce građani moći obići Rafale

Zagreb: Milorad Pupovac glasovao na parlamentarnim izborima
1/28

 

Ključne riječi

Komentara 76

EL
elcroata283
15:12 27.04.2024.

Pupovac ima pravo. Puno je nacionalne mrznje nekih pripadnika SDSS-a prema vecinskom narodu!

ZG
zgrio
15:15 27.04.2024.

Milorade, ti si najveći sisavac proračuna. Otkačiti tebe bi bio najveći dobitak ovih izbora.

Avatar Heisenberg
Heisenberg
15:28 27.04.2024.

Protiv Pupovca osobno nemam ništa. Njega je još Tuđman inaugurirao kao predstavnika srpske zajednice u RH, on je spretno uskočio u vlak s lovom i lagano gricka. Meni smeta Vojislav Stanimirović, čovjek koji je bio gradonačelnik okupiranog Vukovara i uticajnii lik one groteskne tvorevine. Taj čovjek živi u Novom Sadu, a dužnosnik je u hrvatskoj vlasti, i pri vlasti sve ove godine ! Ovo je moguće samo u ovakvoj neuređenoj državi. Smatram da se to MORA urediti konačno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije