Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Ministar Banožić teško je ozlijeđen: Zbog ozljede glave i mozga prebačen u KBC Osijek

Zagreb: Konferencija Dan hrvatske obrambene industrije
Emica Elvedji/PIXSELL
11.11.2023.
u 10:39

Iz bolnice nisu precizirali kakve je ozlijede zadobio ministar Banožić već tek da se radi o težim ozljedama te da će tijekom dana iz Vinkovaca biti prevezen na daljnje liječenje u KBC Osijek.

Ministar obrane Mario Banožić, koji je jutros sudjelovao u prometnoj nesreći kod Vinkovaca u kojoj je jedna osoba poginula, zbog težine ozljeda prebačen u osječki KBC, potvrđeno je iz vinkovačke bolnice u kojoj je Banožić nakon nesreće hospitaliziran.

Ravnatelj vinkovačke Bolnice Krunoslav Špočić potvrdio je za HRT da ministar ima „prvenstveno kontuzione ozljede glave i mozga, ali da je za sada u kontaktu i da nije gubio svijest“. Rekao je i kako je ministar, zbog kontuzionih ozljeda glave, prebačen u Osijek „zbog potrebe daljnjeg nadzora i opservacije neurokirurga“ u jedinicu za intenzivno liječenje.

Prometna nesreća dogodila se na izlazu iz Vinkovaca, a uz ministra koji je bio u osobnom automobilu u nesreći je sudjelovao i vozač kombi vozila, koji je smrtno stradao. Banožić je nakon nesreće prevezen u vinkovačku bolnicu gdje mu je pružena pomoć. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva iz Vukovara.

Prema neslužbenim informacijama, ministar je zadobio ozlijede glave i prsnog koša te prijelom noge. Na trenutke gubi svijest, no nema alkohola u krvi, a na cesti je navodno bio jer se rano ujutro zaputio u lov.

Više informacija o ovom događaju pročitajte OVDJE.

VIDEO Mario Banožić sudjelovao u prometnoj nesreći

Komentara 16

SK
SkvikiZg
10:23 11.11.2023.

Vozač kombija nije sudjelovao u nesreći, on je žrtva ni kriva ni dužna.

KU
Kujttim
10:56 11.11.2023.

Naglasak ne smije biti na navodno teškoj ozljedi ministra Banožića nego na činjenici smrtnog stradavanja vozača iz kombija. Taj vozač kombija otrgnut je s ovog svijeta, djeca su ostala bez oca, supruga bez muža, majka i otac bez djeteta, braća i sestre bez brata. Pustimo na stranu teške ozljede ministra i pišimo o obitelji žrtve.

ST
streetboy
10:40 11.11.2023.

Kakvog mozga ? .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije