nastavak gradnje

Ministar Hajdaš Dončić najavio otvaranje gradilišta autoceste 7

autocesta
Ivo Čagalj/Pixsell
04.03.2013.
u 15:05

Završetak radova do početka turističke sezone, pod uvjetom da Konstruktor omogući pristup gradilištu koji su zapriječili svojom dizalicom, obećali su prošloga tjedna i iz Viadukta koji je od Konstruktora preuzeo posao

- Gradilište dionice autoceste A7 na riječkoj obilaznici od Svetog Kuzma do Križišća do petka će biti otvoreno, a do 30. lipnja bit će završeni radovi i obavljen tehnički pregled dionice - kazao je u ponedjeljak u Rijeci ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić.

Završetak radova do početka turističke sezone, pod uvjetom da Konstruktor omogući pristup gradilištu koji su zapriječili svojom dizalicom, obećali su prošloga tjedna i iz Viadukta koji je od Konstruktora preuzeo posao. Zbog blokiranog pristupa Općinskom sudu u Rijeci podnijeli su zahtjev za izdavanjem privremene mjere kojom bi im se omogućilo preuzimanje gradilišta i nastavak radova, no na današnjem su ročištu taj prijedlog bez obrazloženja povukli čime je sudski postupak okončan.

Premda ministar nije potvrdio, povučeni prijedlog očito je znak da je između Hrvatskih cesta i dosadašnjeg i novog izvođača radova dogovoreno da se gradilište napokon otvori.

>>Konstruktorova dizalica priječi nastavak radova na vijaduktu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije