GAF TJEDNA

Ministar Šipić nezadovoljan kako novinari pišu, a on divlja u javnim objavama

Ivan Šipić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
05.10.2024.
u 19:06

Rječnik koji je ministar upotrijebio u osvrtu na novinarski rad potpuno je neprimjeren i za kavansku raspravu, a ne za javnu objavu jednog javnog dužnosnika

Ministar demografije i useljeništva Ivan Šipić potpuno je izgubio kontrolu te je na svome Facebook profilu opleo po novinarima nezadovoljan kako izvještavaju o njegovu radu. Ministar se posebice obrušio na novinara i književnika Antu Tomića, ali nije bio zadovoljan ni drugim izvjestiteljima. "Primam udarce polupismenih i plaćenih novinarčića, koji rade, ne da daju doprinos, već da popljuju bilo kakav pokušaj koraka naprijed", napisao je, među ostalim, Šipić.

Rječnik koji je ministar upotrijebio u osvrtu na novinarski rad potpuno je neprimjeren i za kavansku raspravu, a ne za javnu objavu jednog javnog dužnosnika. Ministar očito očekuje da ga novinari tetoše i pišu hvalospjeve o njegovu radu, jer za bilo kakve kritike ili propitivanje njegova rada nema mjesta. Ministar očito nema pojma koju ulogu imaju mediji i on bi im propisivao kako će raditi i što pisati, na tragu nekih drugih vremena nad kakvim se on sam kao zgražava. 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Znate li koji hrvatski grad leži na sedam rijeka? Ne samo to, smješten je i podno čak devet planina!

Ivan Šipić
1/9
Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zgrio
21:22 05.10.2024.

Taj Ante je neka sveta krava? Ona kanta je rekla sve o njemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije