KAZNENE PRIJAVE

Mislio da puca u divljač pa nastrijelio kolegu lovca. Svi prijavljeni u krivolovu

Lovac
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
07.02.2022.
u 12:01

U sklopu kriminalističkog istraživanja na mjestu događaja izvršen je očevid te im je oduzeto lovačko oružje koje legalno posjeduju

Policijski službenici Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od  53, 34 i 31 godine u svezi s događajem u Radovinu kojom je prilikom teže ozlijeđen muškarac u dobi od 37 godina.

Naime, 6. veljače oko ponoći na području Radovina sva četvorica sudjelovala su u lovu na krupnu divljač na području na kojem lov nije dopušten te u vrijeme kada lov nije dopušten, te je 53-godišnjak, a da se prethodno nije uvjerio u što puca, misleći da je riječ o divljači, ispalio hitac iz puške i pogodio 37-godišnjaka koji je tom prilikom teško ozlijeđen. U sklopu kriminalističkog istraživanja na mjestu događaja izvršen je očevid te im je oduzeto lovačko oružje koje legalno posjeduju.

Nadležnom državnom odvjetništvu protiv 53-godišnjaka podnesena je kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti  i kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova, a protiv  34-godišnjaka, 31-godišnjaka i 37-godišnjaka podnesena je  kaznena prijava zbog sumnje da su počinili kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova.

Ključne riječi

Komentara 6

UZ
uzdravlje
12:20 07.02.2022.

To su legalni lovci u ilegalnom krivolovu. Toliko o postenju lovaca.

Avatar freen
freen
10:28 08.02.2022.

UKINUTI SVA LOVIŠTA I zabraniti zakonom lov na divljač i ostale životinje,to treba napraviti.

GE
generacija57
13:42 07.02.2022.

Valjda je upucani imao rogove na glavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije