Jeste li je vidjeli?

Mlada hrvatska nogometna reprezentativka nestala u Rijeci

mina mehmedović mlada reprezentativka nogomet U 19
Foto: Drago Sopta/Hrvatski nogometni savez
16.07.2015.
u 08:59

Mina je članica Ženskog nogometnog kluba Rijeka - Jack Pot te ujedno i reprezentativka Hrvatske ženske nogometne reprezentacije U-19.

Mina Mehmedović (18), mlada Riječanka, nestala je u petak 26. lipnja, kada se udaljila sa svoje adrese prebivališta Plase 25, objavila je udruga PaRiter. Mina je visoka 155 cm, ima male kestenjaste oči, ravnu crnu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Mina je članica Ženskog nogometnog kluba Rijeka - Jack Pot te ujedno i reprezentativka Hrvatske ženske nogometne reprezentacije U-19.

U slučaju da ste je vidjeli ili imate informacije o Mini Mehmedović, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

>> Pronađene djevojke iz Čakovca koje su nestale na festivalu Exit u Novom Sadu

Komentara 7

DU
Deleted user
10:19 16.07.2015.

mislio sam na dva prethodna komentara a Mini zelim da se sretno vrati doma

DU
Deleted user
10:18 16.07.2015.

dva krelca ne znaš tko veči ekstrem, jedino je cudno kako zive sa po dva neurona bit ce da ih zloca odrzava na zivotu

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
10:42 16.07.2015.

Bude se Mina Mehmedović vratila i pronašla samo da krenu nogometna sezona i utakmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije