AFERA NAKAZE

Mlada policajka završila na bolovanju: Odbačena joj prijava protiv kćeri šefa Hrvatskih šuma, bila izložena pritisku

Anna Dujić
Screenshot/RTL
15.10.2024.
u 23:28

Policajka je protiv Anne Dujić podnijela prijavu zbog prisile prema službenoj osobi jer je na nju krenula vozilom na blokadnom punktu postavljenom ljetos zbog požara u zaleđu Šibenika

Mlada policijska službenica iz Šibenika, čiju je kaznenu prijavu protiv Anne Dujić, kćeri šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, lokalno tužiteljstvo odbacilo, završila je na bolovanju, javlja N1.

Podsjetimo, policajka je protiv Anne Dujić podnijela prijavu zbog prisile prema službenoj osobi jer je na nju krenula vozilom na blokadnom punktu postavljenom ljetos zbog požara u zaleđu Šibenika. Anna Dujić nije se htjela zaustaviti iako je policajka podigla palicu "Stop". Na kraju je policajka morala zakoračiti u stranu da izbjegne nalet. Tijekom incidenta policajka ju je i poslovala te joj pokazivala srednji prst. 

Policajka je prijavu podnijela tek nakon dva dana, kada je prepoznala Annu Dujić i njezinu majku dok su urlale pred televizijskim kamerama. Prijava joj je odbačena. Zbog ove odluke glavni državni odvjetnik poslao je izvanredni nadzor u Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Naime, osim što su donijeli polemičnu odluku, sumnju u moguću pristranost otvara i činjenica da u tom državnom odvjetništvu radi sestra Anne Dujić. Mlada policajka zbog cijele situacije u kojoj se našla i pritisaka kojima je bila izložena završila je na bolovanju, navodi N1.

VEZANI ČLANCI:

FOTO BBC odabrao 12 najfascinantnijih napuštenih građevina na svijetu. Na popisu i hrvatsko ruglo

Anna Dujić
1/19

Komentara 1

ZO
Zorica48
23:43 15.10.2024.

Afera Jadrolinija pa Hrvatske ceste. Mislim da je doslo vrijeme i za Hrvatske sume.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije