'Stranka nema nikakvih veza s njegovim postupcima'

Mladež HDZ-a: Pokrenut će se stegovni postupak oko članstva Miokovića u stranci

HRT
29.09.2021.
u 14:22

Zalažemo se da Sveučilište u Zagrebu utvrdi sve činjenice oko navedenih troškova te slijedom toga pokrene i odgovarajuće postupke, poručili su iz mladeži HDZ-a

Iz mladeži HDZ-a oglasili su se o predsjedniku Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Mihovilu Miokoviću.

"Nastavno na medijske napise o predsjedniku Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Mihovila Miokovića, napominjemo kako Hrvatska demokratska zajednica nema nikakvih veza s njegovim postupcima, odlukama niti financijskim poslovanjem Studentskog zbora. Zalažemo se da Sveučilište u Zagrebu utvrdi sve činjenice oko navedenih troškova te slijedom toga pokrene i odgovarajuće postupke.

Troškovi Studentskog zbora trebaju biti potpuno transparentni i racionalno korišteni u skladu s jedinim ciljem, a to je borba za prava i standard svih studenata. Slijedom navedenog, Mladež HDZ-a sukladno odredbama Statuta, pokrenut će i stegovni postupak vezano uz daljnje članstvo g. Miokovića u stranci", poručili su. 

Podsjetimo, Mihovil Mioković, aktualni predsjednik Studentskog zbora uoči novih izbora na svojem Facebook profilu je objavio stotinjak računa koji pokazuju na što je Studentski zbor potrošio oko milijun kuna. Između ostalog, kupovala su se prijenosna računala, mobiteli, kišobrani, a plaćen je Miokovićev privatni medijski trening.

Komentara 1

Avatar Darijus
Darijus
17:07 29.09.2021.

Evo njega za jedno desetak godina kao ministra. Možda i premijera. Sve predispozicije očito ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije