Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA U KAŠTELIMA

Mladić (31) koji je usmrtio splitskog ugostitelja u pritvoru: Nakon nesreće njegov brat se okomio na prolaznika?

Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći u Kaštel Starom
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/6
26.06.2024.
u 23:32

Kako se doznaje, 31-godišnjaku je nakon nesreće izmjereno 1,33 promila alkohola u krvi, a uz to je nesreću izazvao jer nije stao na mjestu gdje je jasno bilo naznačeno obavezno zaustavljanje

Vozač BMW-a (31) koji je usmrtio 60-godišnjeg vlasnika popularnog fast food lanca u Splitu Medeni, Luku Kalpića, pritvoren je po osnovi opasnosti od utjecaja na svjedoke, javlja Slobodna Dalmacija nakon održanog ročišta na Županijskom sudu u Splitu. Do pogibije ugostitelja došlo je ovog ponedjeljka u Kaštel Starom kada je došlo do sudara između dva vozila. 

Kako se doznaje, 31-godišnjaku je nakon nesreće izmjereno 1,33 promila alkohola u krvi, a uz to je nesreću izazvao jer nije stao na mjestu gdje je jasno bilo naznačeno obavezno zaustavljanje. Svojim BMW-om udario je u Fiat Pandu u kojem je bio Kalpić te ga usmrtio na mjestu. Uz to, policija je objavila nakon nesreće kako je došlo i do narušavanja javnog reda i mira, a medij doznaje što se dogodilo. 

Naime, nakon nesreće iz BMW-a su izašli brat osumnjičenog i još jedna ženska osoba, pa počeli se i vrijeđati i derati zbog onoga što se dogodilo. Na to je prolazio Kaštelanin koji je htio pomoći te stao u obranu žene, na što je dobio udarac u glavu od brata osumnjičenog. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 3

PO
poluprovokator
02:06 27.06.2024.

Udarac u glavu nebi smio biti remećenje reda i mira nego napad sa namjerom nanošenja tjelesne ozljede. Do kada će to oolicija krivo kategorizirati??

GN
gnoj
09:24 27.06.2024.

Da nije poznati ugostitelj ne bi se ni znalo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije