Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio onesviješten u vozilu

Mladića (14) prijatelji ostavili nakon nesreće: Spašen je uz pomoć aplikacije na mobitelu

Ilustracija/Njemačka policija
ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
20.12.2023.
u 00:04

Osumnjičeni vozač bio je u bijegu, no pronađen je u stanu svojih roditelja

Aplikacija na mobitelu pomogla je pri spašavanju 14-godišnjaka koji je s još nekoliko mladića imao prometnu nesreću u Njemačkoj. Nesreća se dogodila u Niederrheinu kada je 17-godišnjak Mercedesom udario u stablo. Vozač i mladići pobjegli su s mjesta nesreće te ostavili 14-godišnjaka onesviještenog u vozilu. Pametni telefon registrirao je prometnu nesreću te lokaciju prijavio vatrogascima. 

"Potpuno uništeno vozilo pronađeno je na licu mjesta. U vozilu je bio onesviješteni 14-godišnjak iz Kamp-Lintforta. Liječnik hitne pomoći tinejdžeru je pružio pomoć na mjestu nesreće, a hitna ga je odvezla u bolnicu. U početku nije bilo jasno kako je došlo do nesreće i tko je još bio u vozilu", naveo je glasnogovornik policije, kako prenosi Fenix magazin

Policijski službenici u blizini su pronašli 18-godišnjaka koji je imao krvavu odjeću, a za kojega se ispostavilo da je bio suvozač. Policija je potom zvala bolnice te otkrila kako je pomoć zbog lakših ozljeda pružena 17-godišnjaku i 18-godišnjaku. Osumnjičeni vozač bio je u bijegu, no pronađen je u stanu svojih roditelja.

VEZANI ČLANCI:

"Postoji početna sumnja na 'vožnju bez dozvole' i nanošenje ozljeda iz nehaja", istaknuo je glasnogovornik policije.

Vjeruje se da je Mercedes na seoskoj cesti izletio s kolnika udesno te se stražnjim dijelom zabio u stablo. U vozilu su, kako je navela policija, pronađene prazne boce od alkoholnih pića.

VIDEO Velika policijska zapljena kod Dubrovnika: Otkrili im pošiljku od koje se može uzgojiti 130 tona marihuane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije