Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krađa u Koprivnici

Mladiću u trgovini ispalo 1000 eura, djevojka uzela i pobjegla. Kamere sve zabilježile…

Novac
Foto: FREEPIK
1/4
28.06.2024.
u 17:28

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe protiv nje će biti podnesena kaznena prijava.

U trgovačkom centru Supernova u Koprivnici, mladiću je tijekom plaćanja ispalo 1000 eura koji mu je 20-godišnjakinja skupila i otišla u nepoznatom pravcu.  Incident se dogodio 21. lipnja, a trenutak krađe zabilježile su nadzorne kamere. Naime, djevojka (20) iz Koprivnice, primijetila je novac na podu, sagnula se, uzela ga i brzo napustila mjesto događaja. Zahvaljujući snimkama s nadzornih kamera, policija je uspjela identificirati osumnjičenu.

Prema izjavama iz koprivničke policije, 20-godišnjakinja je u popodnevnim satima u trgovini na Gospodarskoj ulici otuđila novac koji je ispao 33-godišnjaku, oštetivši ga za 1000 eura. Protiv nje će biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje u krađu, piše Danica. 

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20-godišnjakinja s koprivničkog područja 21. lipnja ove godine u popodnevnim satima u Koprivnici u Gospodarskoj ulici u trgovini otuđila novac. Novac je prethodno ispao iz novčanika 33-godišnjaku. Oštetila ga je za 1000 eura. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe protiv nje će biti podnesena kaznena prijava”, rekli su u koprivničkoj policiji. 

VEZANI ČLANCI: 

 

Ključne riječi

Komentara 7

SH
Shorv600
09:30 30.06.2024.

Vjerojatno članica kriminalne organizacije.

Avatar Aurel
Aurel
09:32 29.06.2024.

fotke uz članak su FANTASTIČNE

MO
modovisisajteMaraschino
22:20 28.06.2024.

Jednom sam u nekoj knjizi pročitao da inteligencije neka nacije se ne računa prema prema prosjeku inteligencije najpametnijih već prema inteligenciji kriminalaca. Po tome i nije čudo tu gdje jesmo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije