OPTUŽEN 22- GODIŠNJAK

Mladog Ukrajinaca terete da je šakama ubio sunarodnjaka tijekom proslave rođendana

U Slavonskom Brodu nađen mrtav muškarac, sumnja se na ubojstvo
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/7
30.09.2024.
u 07:50

U optužnici se navodi da je 22-godišnjak starijem muškarcu nanio višestruke ozljede od kojih je 47-godišnjak preminuo.

Mladić (22), državljanin Ukrajine, optužen je za ubojstvo 47-godišnjaka, također državljanina Ukrajine, a optužnicu je protiv njih podigao ŽDO u Slavonskom Brodu. Riječ je o događaju koji se zbio  23. travnja između 12 i 15 sati u jednom stanu u Slavonskom Brodu kada je bilo nađeno tijelo 47-godišnjaka, nakon čega je bilo privedeno više osoba.

Kako je tada izviješteno, radilo se o ukrajinskim državljanima i građevinskim radnicima, koji su malo prije tog tragičnog događaja  stigli  u Hrvatsku. Bila je riječ o proslavi rođendana, a tijekom te proslave konzumirao se alkohol. U nekom trenutku 22- godišnjak je fizički nasrnuo na 47-godišnjaka, a tužiteljstvo u optužnici tvrdi da mu je cilj bio da ga usmrti. U optužnici se navodi da je 22-godišnjak starijem muškarcu nanio višestruke ozljede od kojih je 47-godišnjak preminuo.

Tužiteljstvo je u optužnici predložilo da se 22-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je određen nakon uhićenja, a sudac istrage u Slavonskom Brodu je prijedlog tužiteljstva  prihvatio.

FOTO Pronađeno tijelo Ukrajinca u Slavonskom brodu

U Slavonskom Brodu nađen mrtav muškarac, sumnja se na ubojstvo
1/7
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije