zagreb

Motociklist preminuo u bolnici nakon pada s vozila

\'Hitnapomoc_Arhivska fotogra\'
Arhivska fotografija
08.07.2011.
u 12:04

Vozač je, kako je izvijestila policija, stradao u prometnoj nesreći jutros u devet sati na križanju Slavonske avenije i Marohnićeve ulice.

ZAGREB – Vozač motocikla B. A. (25) preminuo je danas u 10.45 sati u bolnici zbog ozljeda nastalih nakon pada s motocikla u 9.11 sati na križanju Slavonske avenije i Marohnićeve ulice u Zagrebu.

Muškarac je na svome motociklu Piaggio Carnaby iz Slavonske avenije ušao na križanje s Marohnićevom. Ušao je na zeleno svjetlo, no prebrzo je vozio dok se prestrojavao u lijevi prometni trak. Htio je izbjeći automobil ispred pa je zakočio i izgubio nadzor nad motociklom. Pao je na desni bok te se zajedno s motociklom otklizao i naletio na stražnji dio Škode Octavije koju je vozio Ž. K. (61).

Komentara 4

DU
Deleted user
17:46 11.07.2011.

Počivao u miru. Bože, daj snage obitelji i prijateljima da podnesu ovu bol i žalost.

Avatar Vucibatina
Vucibatina
12:30 08.07.2011.

ko motorista ili automobilist ?

TI
tintilinic100
23:09 08.07.2011.

A kad nije išao javnim prijevozom ko svi normalni ljudi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije