Alkohol u prometu

Mrtva pijana vozila po Vukovaru, izmjerili joj 2,41 promil

Vožnja u pijanom stanju
Slavko Midzor/PIXSELL
03.06.2024.
u 13:47

Proteklog vikenda su iz PU vukovarsko-srijemske zatekli devet vozača u prometu pod utjecajem alkohola.

Iz PU vukovarsko-srijemske kontinuirano upozoravaju građane da ne sjedaju za upravljače automobila ako su konzumirali alkohol, ali to očigledno ne dopire do svih sudionika prometa. To se potvrdilo i proteklog vikenda, kada je 9 vozača zatečeno u prometu pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija, 2,41 g/kg, zabilježena je kod 56-godišnje vozačice osobnog automobila u Vukovaru. Također, u Županji su policijski službenici zatekli 35-godišnjeg vozača osobnog automobila kod kojega je preliminarnim testiranjem utvrđeno da je upravljao pod utjecajem droge, izvijestili su iz PU.

Osam vozača smješteno je u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, od čega su četiri vozača bili sudionici prometnih nesreća.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Poplave u Njemačkoj nose sve pred sobom: Prijeti pucanje brane, ljude spašavaju helikopterima

Vožnja u pijanom stanju
1/66

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije