OVO MU NIJE PRVI PUT

Mučni slučaj u Srbiji: Vlasnik zatekao susjeda kako mu hladnokrvno ubija psa

Srbija: Policija pretražuje divlji deponij kod Bora u potrazi za tijelom malene Danke
Foto: M.M./ATAImages
1/2
24.08.2024.
u 17:56

Susjed, za kojeg se sumnja da je već ranije ubijao lutalice, prijavljivan je zbog prijetnji i nasilja, no ozbiljnije mjere nisu bile poduzete.

U Jagodini, naselju u Srbiji, sinoć je došlo do šokantnog incidenta kada je muškarac, navodno koristeći nož ili škare, ubio dugodlakog jazavčara gotovo pred očima njegovog vlasnika. Vlasnik psa, proveo je dan u vikendici sa svojim ljubimcima, kada je jedan od njih otišao do susjeda poznatog po nasilničkom ponašanju i problemima s alkoholom.

Čuvši užasne vriske i cviljenje, vlasnik je potrčao prema mjestu događaja i zatekao susjeda kako zadaje smrtonosne udarce njegovom psu. Unatoč pokušaju da spasi životinju i brzom dolasku policije, pas je preminuo. Susjed, za kojeg se sumnja da je već ranije ubijao lutalice, prijavljivan je zbog prijetnji i nasilja, no ozbiljnije mjere nisu bile poduzete.

"Pas je već bio krvav i teško ozlijeđen kad sam stigao. Susjed, poznat po problematičnom ponašanju i alkoholizmu, zadao mu je smrtonosne udarce nožem ili škarama u vrat", izjavio je za Blic potreseni vlasnik.

Vlasnik je ogorčen i poziva na strožu kaznu, jer zakon za ubojstvo životinje predviđa tek novčanu kaznu ili do dvije godine zatvora, što mnogi smatraju nedovoljno strogim kaznama za ovakve zločine, piše Blic

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Najopasnije životinje na svijetu

Srbija: Policija pretražuje divlji deponij kod Bora u potrazi za tijelom malene Danke
1/26
Ključne riječi

Komentara 4

EB
EBERT
08:11 25.08.2024.

Sve sto razumiju i uspjesno zavrse je Ubijanje.

Avatar El Indio
El Indio
01:00 25.08.2024.

Dosadili ste sa tom vasom Srbijom.

KR
krlokova
23:37 24.08.2024.

Osjećam da je ovo naj važnija vijest u Hrvatskoj danas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije