'TO JE SAKAĆENJE'

Musk: Izgubio sam sina zbog woke virusa, zakleo sam se da ću ga uništiti

FILE PHOTO: British Prime Minister Rishi Sunak attends an in-conversation event with Tesla and SpaceX's CEO Elon Musk in London
Foto: POOL/REUTERS
1/6
24.07.2024.
u 12:12

Musk je poručio kako je bio prevaren kako bi potpisao dokumente za davanje blokatora puberteta svojem djetetu Xavieru koji se sada zove Vivian Jenna Wilson.

- Izgubio sam sina zbog woke virusa - poručio je to Elon Musk, izvršni direktor Tesle i SpaceX-a, u intervjuu s Jordanom Petersonom. Musk je poručio kako je bio prevaren kako bi potpisao dokumente za davanje blokatora puberteta svojem djetetu Xavieru koji se sada zove Vivian Jenna Wilson.

- Takozvana rodno afirmirana skrb je užasan eufemizam, to je sigurno. To je sakaćenje i sterilizacija djece pod krinkom rodno afirmirane skrbi - rekao je Musk dodajući kako je moguće da 'odrasli manipuliraju djecom koja imaju prirodnu krizu identiteta'. Rekao je i kako s razlogom 'imamo dob za pristanak' dodajući kako morate imati određene godine kako bi se tetovirali, pili ili vozili automobil. Kazao je kako bi djeca, ako im dopustimo da poduzmu neke stvari s primjerice 10, 12 ili 14 godina, kasnije mogla jako požaliti.

VEZANI ČLANCI

- To se dogodilo jednom od mojih starijih dječaka, gdje sam u biti bio prevaren da potpišem dokumente za Xaviera, prije nego što sam uopće shvatio što se događa, a mi smo imali COVID, i pa je nastala velika zabuna. Rečeno mi je da bi Xavier mogao počiniti samoubojstvo - kazao je Musk u intervjuu.

- Nije mi objašnjeno da su blokatori puberteta zapravo samo lijekovi za sterilizaciju. Dakle, u svakom slučaju, izgubio sam sina - kazao je dodajući kako je 'njegov sin Xavier mrtav' te da ga je 'ubio woke virus'.

- Zakleo sam se da ću nakon toga uništiti virus budnog uma i ostvarujemo mali napredak - rekao je.

Komentara 1

BH
BHHrvat
16:04 24.07.2024.

Obrazovan ne mora da znači da je razuman

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije