Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA PRAVO NA ŽALBU

Muškarac poslao e-mail policiji u 6 ujutro pa dobio kaznu preko 800 eura

Elektroni?ka pošta, E-mail
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
27.06.2024.
u 17:28

Naime, policajci su mu došli na adresu jer mu pošta u više navrata nije uručila prekršajni nalog

Muškarac (35) je policijskoj postaji u Đakovu poslao e-mail u kojem je vrijeđao policiju i policajca koji mu je prije nekoliko dana bio u kući.  "Đubre smrdljivo, evo vam vaš ćato, šta napravi, samo sranje, šta će i kome će on ukinuti smeće jedno, za ovo mu neću oprostiti ni u snu pa ko god da je bio pljunut ću mu na grob, dok ja radim puštate djecu druker da rade vaš posao.

Sram vas može biti i doći ću baš da vidim šta si tako bahat bio da je ženi pozlilo, šta je, nema više mita, nema love, a smrade saznat ću sad u šest sekundi tko si ped**u. Pa šta misliš ko si ti. Al saznat ću i odma i Božinoviću i starim šefovima ću pisati. Bajo još jednom mi uđeš u kuću bez naloga znaš šta te čeka nist kriv nist dužan a ti smrade tako. E pa ajde hvala pi**o korumpirana", dodao je u e-mailu. Prema sudu je 35-godišnjak omalovažavao i vrijeđao državno tijelo i službenu osobu u vezi s vršenjem službe, piše Danica.hr.

Naime, policajci su mu došli na adresu jer mu pošta u više navrata nije uručila prekršajni nalog. "Na adresi smo zatekli njegovu majku koja nam je izjavila da on više ne stanuje tu i da je negdje na moru, da zašto ih uznemiravamo. Nakon toga je Dalibor putem pisanog podneska e-mailom vrijeđao policiju i mene, pa smo podnijeli optužni prijedlog”, rekao je policajac na sudu. Sutkinja je muškarca proglasila krivim te mu odredila novčanu kaznu od 862,70 eura, uz dodatnih 26,54 eura za prekršajne troškove. Presuda nije pravomoćna, što znači da 35-godišnjak ima pravo na žalbu.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Nevrijeme u Novoj Pisanici izazvalo velike štete na OPG-u

Ključne riječi

Komentara 2

AL
alkemičar
19:23 27.06.2024.

Po naslovu clanka reklo bi se da je dobio kaznu jer uznemirava policiju u 6h ujutro saljuci im tamo neke mailove dok jadni ljudi jos spavaju na radnom mjestu, a ne zato jer im prijeti i vrijeda...

ZI
ziva___istina
18:23 27.06.2024.

Hrabar, prava junacina. Sve rjesava e-mailom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije