na posljednji dan OI

Muškarac se penjao na Eiffelov toranj bez užadi, policija ga zaustavila na pola uspona

Pariz dva dana uoči otvorenja Olimpijskih igara
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
11.08.2024.
u 18:07

Glasnogovornik pariške policije rekao je da nemaju dovoljno detalja za komentar.

Muškarac se u nedjelju, posljednjeg dana Olimpijskih igara u Parizu, penjao sjevernom stranom Eiffelovog tornja, da bi ga policija zaustavila na pola puta do vrha, prenijeli su francuski mediji.

Videozapisi objavljeni na društvenim mrežama prikazuju penjača bez majice kako zaobilazi olimpijske krugove dok se penje bez užadi. U jednom videu, nasmijani penjač govori prolaznicima: "Prilično toplo, zar ne?", dok ga policija odvodi s vidikovca.

Glasnogovornik pariške policije rekao je da nemaju dovoljno detalja za komentar. Operater Eiffelovog tornja nije odmah odgovorio na Reutersov upit.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA BBC odabrao 12 najfascinantnijih napuštenih građevina na svijetu. Na popisu i hrvatsko ruglo

Pariz dva dana uoči otvorenja Olimpijskih igara
1/19
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije