GORNJI SLATINIK

Muškarac stradao nakon naleta vozila, policija uhitila jednu osobu

Na prometnici u blizini Gornjeg Slatinika pronađeno tijelo muškarca
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/11
27.08.2024.
u 13:00

Od 06:15 sati do 10:55 sati državna cesta D53 bila je zatvorena za sav promet vozila u oba smjera, zbog vršenja očevida, a promet se odvijao obilazno - priopćila je policija.

Policajci PU brodsko-posavske uhitili su osobu koju se sumnjiči da je povezana s prometnom nesrećom u kojoj je stradao 47-godišnji muškarac. Njegovo tijelo pronađeno je na cesti D53 u blizini Gornjeg Slatinika. Policija je dojavu dobila u 4:09 sati, a osumnjičeni je uhićen nekoliko sati kasnije.

- Jutros, 27. kolovoza u 4:09 sati Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimio je dojavu da je na cesti D53 u blizini Gornjeg Slatinika zatečeno beživotno tijelo muške osobe.  Policijski službenici Postaje prometne policije su u suradnji sa zamjenicom Općinskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu obavili očevid na mjestu događaja, te je utvrđeno da je 47-godišnji pješak preminuo od posljedica prometne nesreće koju je prouzročila nepoznata osoba s nepoznatim vozilom. 

Policijski službenici provode daljnje kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska nepoznatog vozača i vozila radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti vezano za ovu prometnu nesreću. Operativni radom policijskih službenika danas oko podne uhićena je  jedna osoba nad kojom se provodi kriminalističko istraživanje, a koja bi se mogla dovesti u vezu s ovom prometnom nesrećom. Od 06:15 sati do 10:55 sati državna cesta D53 bila je zatvorena za sav promet vozila u oba smjera, zbog vršenja očevida, a promet se odvijao obilazno - priopćila je policija. 

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 1

SH
Shorv600
16:00 27.08.2024.

Morao se prvo otrijezniti kao i Banozic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije