DRŽAVLJANIN SRBIJE I BIH

Muškarac u autu prevozio više od 5 i pol kilograma kokaina, uhićen je kod Rijeke

Državljanin Srbije i BiH u autu prevozio 5 i pol kg kokaina, uhićen kod Rijeke
Foto: PU primorsko-goranska
1/5
24.08.2024.
u 12:49

Osumnjičeni je zaustavljen u petak u Čavlima, a sumnju da u osobnom vozilu neovlašteno posjeduje drogu potvrdio je i policijski pas za detekciju droga

Policijski službenici u petak su uhitili te kazneno prijavili 49-godišnjeg državljanina Srbije i Bosne i Hercegovine, u čijem su osobnom vozilu u Čavlima kraj Rijeke pronašli više od 5 i pol kilograma kokaina, izvijestila je u subotu  Policijska uprava primorsko-goranska. Kriminalističko istraživanje protiv 49-godišnjeg državljanina Srbije i BiH, osumnjičenog za kazneno djelo 'proizvodnje i prometa drogama', proveli su djelatnici Službe kriminaliteta droga PU primorsko-goranske u suradnji sa službenicima Postaje prometne policije Rijeke.

Osumnjičeni je zaustavljen u petak u Čavlima, a sumnju da u osobnom vozilu neovlašteno posjeduje drogu potvrdio je i policijski pas za detekciju droga. Pretragom osobnog vozila, provedenom po nalogu suca istrage Županijskog suda u Rijeci, u prtljažnom prostoru automobila je pronađeno i oduzeto pet paketa s ukupno 5 kilograma i 525 grama kokaina.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je osumnjičeni 49-godišnjak drogu posjedovao radi daljnje prodaje te je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku, priopćila je primorsko-goranska PU.

 

GALERIJA Ovo su najveće trajektne nesreće u Hrvatskoj
Državljanin Srbije i BiH u autu prevozio 5 i pol kg kokaina, uhićen kod Rijeke
1/23
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije