REKORDER

Vozio sa 4,04 promila alkohola u krvi, bez vozačke i osobne!

alkotest
Foto: ilustracija
03.04.2015.
u 14:22

Muškarac je uhićen i odveden u prostorije policijske postaje gdje je zadržan dok se nije potpuno otrijeznio

U redovnoj kontroli prometa Pulom prometni policajci zaustavili su u četvrtak oko 11.30 sati  VW Caddy koji se kretao iz smjera Ulice Verudela u smjeru raskrižja s Benussijevom ulicom i ne sluteći da je vozač, 50-godišnji muškarac, za upravljač sjeo "mrtav pijan".

Svojim je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 4,04 g/kg i s isteklom vozačkom dozvolom. Usto,  prilikom provjere identiteta ustanovljeno je da mu je osobnoj iskaznici istekao rok važenja. Muškarac je uhićen i odveden u prostorije policijske postaje gdje je zadržan dok se nije  potpuno otrijeznio.

Protiv ovoga "rekordera" nadležnom prekršajnom sudu policija je podnijela optužni prijedlog zbog prometnih  prekršaja i korištenja nevažeće osobne iskaznice.

>> Grdović zaustavljen sa 2,3 promila, oduzeta mu vozačka

>> Biciklist vozio sa 2,36 promila alkohola u krvi

Komentara 9

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
17:33 03.04.2015.

Bez brige i taj će "rekord" ubrzo oboriti.

Avatar joe90
joe90
18:22 03.04.2015.

Eto vozaca za seseljovog tenka.

OB
ObrenM
17:30 03.04.2015.

Kako su novinari i vlast milostivi,da cak i lice nepopravljivog pijancine prekrivaju,a da ne govorimo o podatcima.Sto da takav ubije nekoga u prometu osobito od onih koji ga prikrivaju.Dali bi ga i onda krili?Sa manjom koncentracijom alkohola bilo je i smrtnih slucajeva takovih pijanaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije