VELIKO PRIZNANJE

Muž Biljane Borzan proglašen jednim od najboljih hrvatskih liječnika: 'Ponosna do neba'

Zagreb: Biljana Borzan na konferenciji govorila o kupovini i konzumaciji prehrambenih proizvoda
Foto: Robert Anic/PIXSELL
08.12.2022.
u 12:28

Danas su ga pacijenti opet proglasili jednim od najboljih doktora u Hrvatskoj na portalu najdoktor.com. Ponosna do neba", napisala je SDP-ovka.

Devetu godinu zaredom portal najdoktor.com objavio je danas popis najboljih liječnica i liječnika po izboru pacijenata u Republici Hrvatskoj. Hrvatska europarlamentarka Biljana Borzan pohvalila se na društvenim mrežama da je jedan od njih i njezin suprug Vladimir.

"Prije dvadesetak godina moj muž Vladimir i ja kao dvoje studenata medicine, a danas su ga pacijenti opet proglasili jednim od najboljih doktora u Hrvatskoj na portalu najdoktor.com. Ponosna do neba", napisala je SDP-ovka.

Poznati portal Najdoktor.com govoreći o svom već tradicionalnom popisu naveo je kako temeljem iskustava pacijenata stvaraju što je moguće realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima. Zahvalili su se i svim pacijentima na trudu u dijeljenju vlastitih iskustava i pomaganju drugima.

"Portal najdoktor.com smatra svojom obvezom da što kvalitetnije sastavi popis onih koje smatrate najboljima. Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore jesu kako slijedi: ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara", navodi se te pojašnjava kako se neargumentirani komentari nisu uzimali u obzir.

VIDEO: Prije deset godina snijeg je zatrpao Hrvatsku: Pogledajte prizore!

 

Komentara 1

Avatar uputnik
uputnik
15:09 08.12.2022.

Sada može uzeti i prezime Ćupurdija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije