POD POLICIJSKIM NADZOROM

Na granici uhićen Crnogorac s više od 20 aliasa: Osumnjičen za razbojništvo u Italiji

Obrežje: U ponoć krenula kontrola slovenske policije na granici s Hrvatskom
Marko Prpic/PIXSELL
12.09.2024.
u 12:38

Muškarac je 11. rujna predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Dubrovačko-neretvanska policija objavila je da je u večernjim satima 9. rujna na graničnom prijelazu Metković uhićen 50-godišnji državljanin Crne Gore za kojim su bila raspisana dva Europska uhidbena naloga.

Muškarac je u ponedjeljak oko 21 sat pristupio ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Nova Sela u osobnom vozilu BiH nacionalnih oznaka. Policijski službenici brzo su utvrdili da je za njim raspisan Europski uhidbeni nalog u svrhu uhićenja i predaje ili izručenja zbog kaznenog djela „Organizirano ili oružano razbojništvo“ počinjeno u Italiji.

Iz policije navode da se radi o osobi koja ima više od 20 aliasa, to jest setova osobnih podataka kojima se služi. Jednog od njih koristio je prilikom ulazne granične kontrole na MCGP Nova Sela. Muškarac je 11. rujna predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

GALERIJA Ovo je brzo eskaliralo: Pošteno se zabijelio dio Njemačke, očekuje se metar snijega

Obrežje: U ponoć krenula kontrola slovenske policije na granici s Hrvatskom
1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije