priveden inženjer

Na povratku iz Tunisa na Plesu uhićen Milkovićev suradnik

bojan milkovic (1)
Antonio Bronić/Pixsell
06.04.2011.
u 09:53

Bivši inženjer u Croscu osumnjičen je, s nekadašnjim izvršnim direktorom Ine Bojanom Milkovićem, za primanje mita od 3,3 milijuna kuna

Miroslav Pacak, bivši inženjer u Croscu, osumnjičen s nekadašnjim izvršnim direktorom Ine Bojanom Milkovićem za primanje mita od 3,3 milijuna kuna, uhićen je sinoć u zagrebačkoj zračnoj luci pri povratku iz Tunisa.

Informaciju je potvrdio njegov odvjetnik Mato Matić. Objasnio je da je Pacak već ranije najavio da će se u Hrvatsku vratiti iz Tunisa, s obzirom na to da je znao da ga USKOK traži zbog pokretanja kaznenog postupka te da je za njim raspisana i tjeralica. Pacaku je sinoć pretražen dom te je sproveden u istražni zatvor u Remetincu jer mu je već prije određeno mjesec dana boravka u pritvoru. Obranu bi trebao iznositi u petak.

Komentara 5

VL
vlasnik
10:19 06.04.2011.

Naravno da je i njemu zaprjetio Sanader da primi mito

AM
amajda16
10:26 06.04.2011.

Ova \"politička\" scena u Hrvatskoj danas je smješnija nego Sabor RH kada su u njemu bili pokojni Đodan,Pankretić,Šošić i drugi,pokoj im duši-osim Šošića,mislim da je živ i zdrav.

DU
Deleted user
10:29 06.04.2011.

Crosco je svjesno i namjerno uništen; odvajanjem od INA-e svjesno se krenulo u uništavanje tvrtke; kadar poznat u svijetu po stručnosti bio je prisiljen otići u strane tvrtke. Panon je u komadima (nepostojeći)-tegalj do UAE, i zatim bačen u staroo željezo. Zagreb gubi poslove zbog dotrajalosti same platforme. Labin je u Trogiru na remontu i plaćaju se penali na desetke tisuće dolara dnevno zbog nepridržavanja roka za startanje s poslom. Javna je tajna bila što se radi u Croscu, mito, korupcija, kriminal koji seže do Dragičevića koji je, usput rečeno, za isto nagrađen s milion eura otpremnine. Zatvoren krug. Menagerskim ugovorima zaštitili su sami sebe, zaštičeni su ko lički medvjedi, a dečki nek idu za strance raditi, pošto ih vlastita tvrtka i vlastita zemlja ne zna cijeniti. Pozdrav svim Croscovcima, (i bivšim i sadašnjim) raštrkanim po svijetu, koji se susreću danas tek po aerodromima, između dva leta u zemlje iz kojih se ne zna hoće li sutra sigurno izaći (obzirom na \"dokazanu\" brigu od strane min.vanjskih poslova, i same tvrtke; stranci su nam spašavali naše ljude iz Libije...sramotaaa)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije