Zbog dobrog ponašanja

Na slobodu izišao zloglasni 'Popaj', desna ruka Pabla Escobara

Pablo
Foto: Youtube Screenshot
27.08.2014.
u 11:32

Velasquez je bio glavni plaćeni ubojica Escobara tijekom najkrvavijih dana zloglasnog Medellin kartela koji je u SAD i Europu slao milijarde dolara vrijedne pošiljke kokaina

Jedan od najozloglašenijh ubojica narkokartela Pabla Escobara pušten je na slobodu nakon što je odradio 22-godišnju zatvorsku kaznu zbog ubojstva koja je Escobar naručio tijekom vrhunca krijumčarenja kokainom tijekom 1980-ih, javlja Guardian.

Jhon Jairo Velasquez (52) , među suradnicima poznat kao 'Popaj', pušten je iz zatvora Combita nakon odsluženja tri petine kazne. Na slobodu je izišao ranije zbog dobrog ponašanja, a zatvor je napustio pod strogom policijskom zaštitom.

Velasquez je bio glavni plaćeni ubojica Escobara tijekom najkrvavijih dana zloglasnog Medellin kartela koji je u SAD i Europu slao milijarde dolara vrijedne pošiljke kokaina.

Osuđen je na 30 godina zatvora zbog ubojstva kandidata za predsjedničke izbore Luisa Carlosa Galana 1989.

>> Bivši košarkaš C. Zvezde u trbuhu krijumčario kokain

Komentara 4

ZO
zoom
11:49 27.08.2014.

pobio je desetke ljudi kao plaćeni ubojica pa su ga sad pustili zbog "dobrog ponašanja"?!?! zbogom pameti...

MT
mladen.turcic
14:38 27.08.2014.

resocijaliziran je

OD
oltar domovine
20:30 27.08.2014.

a decko se popravio sviju ih je slusao (jer ih sviju dobro podmazao sa vrecama dolara ) i sad je blazena dusica !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije