Po izboru putnika

Nagradu TripAdvisora dobio čak 21 Valamarov objekt

Foto: Valamar
1/5
VL
Autor
Radmila Kovačević Barišić
31.05.2022.
u 14:11

- Prošle godine je Tripadvisor nagradio čak 10 naših objekata i ljetovališta, a ove godine je ta brojka duplo veća. Priznanja koja su rezultat recenzija naših gostiju izuzetno su nam važna - poručuju iz Valamara

Valamar je dobio još jedno veliko priznanje za kvalitetu. Najpoznatiji portal za putovanja na svijetu Tripadvisor nagradom 'Travelers’ choice' nagradio je čak 21 objekt Valamar Riviere i deset Valamarovih hotela i ljetovališta više nego lani. Nagrada se temelji na recenzijama gostiju koji ocjenjuju izvrsnost smještaja, restorana i sadržaja, a objekti s najvišim ocjenama svrstavaju se u 10 posto najboljih na Tripadvisoru.

Ovu prestižnu nagradu dobilo je sedam objekata u Poreču (Valamar Diamant Hotel & Residence, Valamar Parentino Hotel, Valamar Riviera Hotel & Residence, Isabella Valamar Collection Island Resort, Marea Valamar Collection Suites, Istra Premium Camping Resort i Orsera Camping Resort) te pet objekata u Rapcu (Girandella Valamar Collection Resort, Sanfior Hotel & Casa, Valamar Bellevue Hotel, Miramar Sunny Hotel by Valamar i Valamar Bellevue Resort).

Foto: Valamar

Priznanja su stigla i na naše otoke. Na Krku su nagrađena dva camping resorta; Ježevac Premium Camping Resort i Bunculuka Camping Resort, na otoku Rabu tri objekta - Imperial Valamar Collection Hotel, Padova Premium Camping Resort i Valamar Padova Hotel, a na našem najsunčanijem otoku Hvaru HVAR [PLACESHOTEL] by Valamar. U Makarskoj je, pak, najbolji Valamar Meteor Hotel, a na samom jugu Hrvatske, u destinaciji Dubrovnik, nagrađena su još tri objekta: Dubrovnik President Valamar Collection Hotel, Valamar Argosy Hotel i Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel.

- Prošle godine je Tripadvisor nagradio čak 10 naših objekata i ljetovališta, a ove godine je ta brojka duplo veća. Priznanja koja su rezultat recenzija naših gostiju izuzetno su nam važna i potvrđuju da se kontinuirano ulaganje u unapređenje kvalitete infrastrukture, usluga i sadržaja itekako isplati - poručuju iz Valamara i podsjećaju kako je strategija te vodeće turističke kompanije u Hrvatskoj, počiva na ulaganjima u turističku ponudu visoke dodane vrijednosti, razvoj talenata, inovativne usluge i razvoju destinacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije