PAD TEMPERATURE

Stigla najavljena promjena vremena, u Istri padala 'prljava kiša'

Foto: Facebook screenshot/Patrik Macek/PIXSELL
1/2
13.07.2021.
u 23:36

U središnjim krajevima te sjevernom Jadranu ove noći i u srijedu prijepodne očekuju se pljuskovi

Promjena vremena popraćena pljuskovima i grmljavinom već je stigla u utorak navečer u dijelove Hrvatske, a prema prognozama meteorologa, ni idućih dana amosfera neće biti stabilna. 

U središnjim krajevima te sjevernom Jadranu ove noći i u srijedu prijepodne očekuju se pljuskovi, dok se na istoku zemlje i Dalmaciji kiša očekuje sredinom dana i u poslijepodnevnim satima, javlja HRT.

Istru su već pogodili jaki pljuskovi, a u Baderni je padala i 'prljava kiša'.

Suho i sunčano vrijeme u unutrašnjosti zemlje očekuje se do petka, a u petak i subotu temperature će biti u padu te će mjestimice pasti ponovno kiša. 

Naoblačenje u petak se također očekuje na Jadranu, posebice na sjevernom dijelu, a u subotu će također biti promijenjivo, mjestimice s pljuskovima. 

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
11:01 14.07.2021.

Propade sezona i ovoga lita!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije